ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αποχαιρέτησε τη ζωή στα 78 του ο Χάρρυ Κλυνν

Αποχαιρέτησε τη ζωή στα 78 χρόνια του ο  σατιρικός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν. Μετά τον χαμό του γιου του Νίκου, η κατάσταση της υγείας του κλονίστηκε και το ενδιαφέρον του για τα κοινά πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Μοιραία και ο ίδιος είπε αντίο σε ότι λάτρευε στη ζωή. Το πηγαίο χιούμορ του είχε γίνει κλαυσίγελος! Η κηδεία της σορού του θα γίνει από τον Δήμο Καλαμαριάς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, για το θάνατο του Χάρρυ Κλυνν, δήλωσε:



«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν, του σπουδαίου αριστοφανικού ηθοποιού που με την ευφυέστατη και πάντα εύστοχη πολιτική του σάτιρα σφράγισε τα τελευταία 40 χρόνια. Υπήρξε βαθύς ανατόμος της ελληνικής ψυχής. Είναι σίγουρο πως το καυστικό του χιούμορ, η ανελέητη πολιτική του σάτιρα και η κοινωνική του εγρήγορση, στοιχεία που τον έκαναν λαοφιλή, θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλυνν (ψευδώνυμο του Βασίλη Τριανταφυλλίδη) που πέθανε σήμερα σε ηλικία 78 χρόνων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει «αντίο» παραθέτοντας και σχετικό βίντεο με πρωταγωνιστή των αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. 

Το ΚΚΕ

 "Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο λαϊκό καλλιτέχνη, τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν. Χαρισματικός, με όπλο τη σάτιρα, ανέδειξε κακώς κείμενα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, ιδιαίτερα στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80". Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον θάνατο του Χάρρυ Κλύνν, προσθέτοντας:
"θα τον θυμόμαστε στους χαρακτηριστικούς τύπους που υποδυόταν, αντλώντας στοιχεία από τους καθημερινούς ανθρώπους της πόλης και της υπαίθρου" και καταλήγοντας "το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του".





«Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος...
Μοναδικός και πρωτοπόρος στο είδος του, με οξυδερκή σκέψη που καθιέρωσε ένα διαφορετικό ύφος στην σάτιρα και την κωμωδία. Είχε ένα ανήσυχο πολιτικό πνεύμα το οποίο στιγμάτιζε τα έργα του μέσα από τα οποία κατάφερε και πέρασε πολλαπλά μηνύματα στην ελληνική κοινωνία, γεγονός δύσκολο για έναν καλλιτέχνη.
Ηθοποιός, Τραγουδιστής, συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ποιητής.. Ένας πολυτάλαντος και μοναδικός άνθρωπος. Μία σπουδαία προσωπικότητα. 
Αγαπημένε μου φίλε Χάρρυ, θα μου λείψεις..
Καλό σου ταξίδι. 
Υ.Γ.
Χάρρυ μου διάβαζα όλα τα άρθρα σου στην KontraNews.
Γιώργος Πάντζας
Ηθοποιός
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αττικής»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: