ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Φτωχή ανταπόκριση στο αντικυβερνητικό κάλεσμα


Φωτογραφία αρχείου.

100 έως 150 άτομα στο αντιμνημονιακό κάλεσμα του «ΑΡΚΕΤΑ» με στήριξη ΛΑΕ

Με την ανταπόκριση όχι παραπάνω από 100 έως 150 ατόμων το περισσότερο, στο διαδικτυακό κάλεσμα του «ΑΡΚΕΤΑ»  πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Κυριακής, στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας,  η αντιμνημονιακή μάζωξη  πολιτών.

Ο εκτεταμένος χώρος της πλατείας και η αραιή συγκέντρωση των ατόμων τόνισαν ιδιαίτερα, αυτό που παρουσιάζεται τον τελευταίο μήνα σε δημόσιες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις. Την παντελή αδιαφορία των πολιτών σε καλέσματα με αντικυβερνητικό περιεχόμενο.
Τελευταίο συμβάν αυτό της αποχής των πολιτών από τις συγκεντρώσεις , στις πλατείες Γεωργίου και Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) για την απεργία της Πρωτομαγιάς, ημέρα που ψηφίστηκαν τα νομοσχέδια φορολογικό και ασφαλιστικό, με την στήριξή τους από τους βουλευτές της κυβέρνησης, ενώ αντιθέτως από την αντιπολίτευση έλειψαν ψήφοι, με τρανταχτό νόημα!
Στην συγκέντρωση της πλατείας Γεωργίου χθες, επίσημη στήριξη παρείχε η ΛΑΕ του Λαφαζάνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: