ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Ωρέεε! Που μας αφήνετε χίλιους νομάτους μόνους»!


Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας».



Ανησυχίες από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», που είναι χωρίς διοικητή-μάναντζερ, αλλά με Δ.Σ. που λειτουργεί


Ο πρόεδρος του Σωματείου «Ιπποκράτης», στο ΓΚΝ Πατρών θλίβεται και ανησυχεί για το μέλλον του και το μέλλον των εργαζομένων, που η κυβέρνηση ξαπόστειλε τον Διοικητή-μάνατζερ με μηνιαία αντιμισθία και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου και δεν έχει έναν άνθρωπο υψηλά ιστάμενο, να μιλήσει για την προοπτική ανάπτυξης του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Καημός και αυτός που τον δέρνει! Βαριοδουλεμένος αυτός... πασχίζει για το νοσοκομείο και ανησυχεί, μην τυχόν ο νέος διοικητής του πει «δούλεψε και καμιά ώρα και άσε το συνδικαλιστιλίκι, που το έχεις κάνεις καθημερινότητα»!
Έβαλε λοιπόν και τους υπολοίπους του ΔΣ του σωματείου και έβγαλαν ανακοίνωση για τον καημό και το αχ και το βαχ, που τον συνοδεύει.
Και με λεξιλόγιο, άκρως συνδικαλιστικό, μεταξύ πολλών άλλων ανούσιων, αναφέρει:
«Σήμερα λοιπόν εμείς στο Γ.Ν Πατρών, όπως και σε πολλά άλλα Νοσοκομεία της χώρας μας, συνεχίζουμε να είμαστε χωρίς Διοικητή, χωρίς Υποδιοικητή, με ένα Δ.Σ που η θητεία του έχει λήξει  προ πολλού και που δυστυχώς λειτουργεί με τρίμηνη παράταση και εμείς να μην έχουμε που να απευθυνθούμε, να μην έχουμε απέναντί μας κάτι σταθερό και επίσημο προκειμένου να συζητήσουμε όλα εκείνα τα σοβαρά ζητήματα, τόσο  της προοπτικής ανάπτυξης και λειτουργίας του Νοσοκομείου, όσο και τα ανοικτά και μάλιστα σοβαρά αυτής της περιόδου όπως ο Υγειονομικός χάρτης μέσω του οποίου προωθείται η  περαιτέρω συρρίκνωση μας, η μεταστέγασή μας και η λειτουργική κατανομή των χώρων του Νοσοκομείου, οι μεγάλες ελλείψεις  σε προσωπικό και όχι μόνον και πολλά άλλα».
Αυτά λέει στην ανακοίνωση, και ανησυχεί για την μεταστέγαση κ.α., αφού είναι χωρίς διοικητή, παρά μόνον με Δ.Σ., που ωστόσο λειτουργεί.

Γι αυτό είναι που κάτι μου θυμίζει, με τον Κερκυραίο της παροιμίας, που φώναζε:

«Ωρέεε, γιατί το κάνετε αυτό; Που μας αφήνετε χίλιους νομάτους μόνους, ολομόναχους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: