ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Κ. Πελετίδης: 650 εργαζόμενοι χρειάζονται και άκοπα τα χόρτα!


Η προτομή του φιλοδασικού, που φύτευσε με πεύκα το λόφο του Δασυλλίου, είναι πνιγμένη στα αγριόχορτα. Τέτοια είναι η τιμή που του περιποιούμε! Πόσοι δημοτικοί εργάτες χρειάζονται δα, για να καθαρίσουν το χώρο;




Μετά την πορεία που έκανε, η κυβέρνηση δεν τους έστειλε για να αποψιλώσουν τον τόπο - Ο Κ. Μπουρδούλης δήλωσε ότι έκοψε τα χόρτα του δρόμου μαζί με τους γείτονές του!


«Υπόψη κάθε καλοθελητή…  Για να πάψουν να λένε, ότι ο Δήμος κατ’ εξαίρεση έκοψε τα χορτάρια και καθάρισε το δρόμο στο σπίτι του Μπουρδούλη, τους ενημερώνω ότι τα χορτάρια τα έκοψα μόνος μου, με το χορτοκοπτικό του γείτονά μου του Παναγιώτη...».

Τα παραπάνω αναγράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κ. Μπουρδούλης. Κι ενώ το πρόβλημα της αποψίλωσης των ξερόχορτων αναδεικνύεται πιο έντονα καθώς μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο και αρχίζουν οι διαμαρτυρίες των δημοτών Πατρέων, ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης, δημοσιοποιεί και πάλι το αίτημά του για πρόσληψη 650 εργαζομένων στο Δήμο, δηλαδή όσους δεν έχει πια καμία πατραϊκή επιχείρηση στο δυναμικό της, προκειμένου να λειτουργήσει εύρυθμα. Κοινώς, τουλάχιστον να κόψει τα χόρτα, πριν μας φάνε τα φίδια!

Βλέπεται η πορεία του... Μάο στην Αθήνα απέβη άκαρπος!

Και μας ενημερώνει με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πατρέων που χρειάζεται να κοπούν χόρτα, η Αντιδημαρχία Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής, ενημερώνει τους δημότες μας, ότι οι ανάγκες σε όλη την έκταση του Δήμου, που ξεκινά από τα Καμίνια και καταλήγει στη Ροδινή (38 χιλιόμετρα), είναι τεράστιες.

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας, είναι αποδεκατισμένη από προσωπικό, λόγω της απαγόρευσης των προσλήψεων από την κυβέρνηση και προσπαθεί να ανταποκριθεί, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και την αυτοθυσία σε ορισμένες περιπτώσεις των εργαζομένων.

Το εργατοτεχνικό προσωπικό που έχει απομείνει στον τομέα Πρασίνου, αποτελείται από 21 άτομα, που έχουν κατανεμηθεί ως εξής:

-Στο Αρκτικό Διαμέρισμα: 4
-Στο Ανατολικό: 4
-Στο Νότιο: 4
-Στο Κεντρικό: 3
-Στις Δημοτικές Ενότητες Παραλία, Μεσσάτιδα, Βραχνέικα: 2
-Στο Ρίο: 1
-Στην παραλιακή ζώνη από Ελευθερίου Βενιζέλου έως την πλαζ της Αγυιάς: 1
-Στο Παμπελοποννησιακό 2.
-Για την άρδευση και το πότισμα όλων των πλατειών και των ελεύθερων χώρων πρασίνου, ΕΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ.

Η Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, διεκδικεί από την κυβέρνηση και με την πρόσφατη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατί την κάλυψη των οξυμένων λαϊκών αναγκών. Από τον Δήμο λείπουν 650 εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια και οι συνταξιοδοτήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες, παλεύουμε και προσπαθούμε να κρατήσουμε την πόλη καθαρή, χωρίς σκουπίδια στους δρόμους, με πλατείες και κοινόχρηστους χώρους σε αξιοπρεπή κατάσταση, ανταποκρινόμενοι όσο είναι δυνατόν στα αιτήματα φορέων, συλλόγων και δημοτών, επιδιώκοντας τη συνεργασία και την κινητοποίηση όλων για να κρατήσουμε την πόλη όρθια.

Αποτελεί όμως μέγιστη υποκρισία, δημοτικές παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι, που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τη μείωση της χρηματοδότησης και την απαγόρευση των προσλήψεων και οι οποίοι βγάζουν «σπυράκια» όταν γίνονται αγώνες για τα αυτονόητα, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την άσχημη εικόνα των κοινόχρηστων χώρων, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Δημοτική Αρχή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: