ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ



Tου Ντίνου Βγενόπουλου

·        Λέει ο κ. Μητσοτάκης: "Προκαλούν τους νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται να σπουδάσουν για να αποκτήσουν, με το σπαθί τους, μια θέση στην αγορά εργασίας. Προκαλούν τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι".

·        Αλλά κ. Μητσοτάκη Αυτοί οι 2.500 επί Κυβερνήσεών σας και επί Υπουργίας σας «πήραν» χαρτιά και τους Διορίσατε. Και ενώ μπορούσατε και έπρεπε δεν τους διώξατε προκαλώντας χιλιάδες αδιόριστους που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ…
·        Σούζη (Κούλη) και τρώς και ψεύδεσαι ασύστολα
·        Ετήσια έκθεση 2015-16 της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών:  «Το έτος που πέρασε οι μεγάλες μεταβολές που παρατηρήθηκαν στην παγκόσμια οικονομία εξαιτίας της αναπάντεχης επιβράδυνσης του εμπορίου, βρήκαν τη διεθνή ναυτιλία ευάλωτη λόγω της υφιστάμενης υπερπροσφοράς χωρητικότητας και των προβλημάτων ρευστότητας από τη δυστοκία στη χρηματοδότηση και το δανεισμό. Το πρόβλημα ήταν εντονότατο στα πλοία μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου όπου οι ναύλοι υπέστησαν δραματική πτώση, σημειώνοντας ιστορικά χαμηλό ρεκόρ. Ευελπιστούμε ότι τα χειρότερα πέρασαν, δεδομένου ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο γενικός δείκτης της ναυλαγοράς στον τομέα αυτό καταγράφει σημαντική άνοδο. Υπήρξαν όμως και θετικές παράμετροι, όπως στον κλάδο των δεξαμενοπλοίων που διατηρεί υγιή ναυλαγορά.» 
·        Δια την ταμπακέραν κίχ …
·        Πόσα συνεισέφεραν στην Εθνική Οικονομία
·        ΚΙΧ…

·        Σόιμπλε: Eπενδύστε στην Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ευκαιρίες

·        Να σε κάψω Γιάννη , να  σ΄ αλείψω λάδι

·        Επίσης είπε :«Με τον έλληνα ομόλογό μου Τσακαλώτο έχουμε μια καλή συνεργασία»
·        Σε …επίπεδα Γερούν;
·        ΄Η
·        Ε, …μικρέ ….
·        Φέρε δύο ουζάκια…
·        Αναφερόμενος στην δημιουργία του υπερταμείου, ο συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής είπε ότι, «τα 99 χρόνια δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης εκ μέρους των δανειστών και σημείωσε ότι τέτοιος όρος δεν θα είχε τεθεί, εάν είχαμε εγκαίρως αξιοποιήσει την δημόσια περιουσία . Πολλές φορές ψηφίσαμε πράγματα που δεν υλοποιήσαμε» ανέφερε.
·        Έλλειψη  εμπιστοσύνης;
·        Η μακροχρόνια επένδυση;
·        Γι   αυτούς… 
·        ΤΟ ΒΗΜΑ: Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν είναι Εκκλησία αλλά ομολογία ή κοινότητα, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες γνωστές Εκκλησίες όπως είναι η Αγγλικανική και η Λουθηρανική.

·        «Είναι αιρετικοί και δεν μπορούμε να τους δώσουμε εκκλησιαστικότητα» υποστήριξαν οι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Κυθήρων κ. Σεραφείμ.
·        Τα σεραφείμ και τα χερουβίμ του ταλιμπανισμού μίλησαν
·        Μη μου πολυτεντώνεσαι, γιατί ψηλός δεν είσαι, και το χωριό σου είναι κοντά, και ξέρω γω ποιος είσαι
·        Τ’ άδεια βαρέλια περισσότερο βροντούν
·        Δεν υπάρχουν πιο σκληρά κεφάλια απ’ τ’ αδειανά
·        Περήφανος καλόγερος, άδεια τα ταγάρια του

·        Κ. Λαγκάρντ: Προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

·        Μάλιστα μαντάμ
·        Υποθέτω ότι αυτό είναι αμφίδρομο…
·        Δεν είναι ε;

·        Π. Κατσαρός: αφού ήταν ‘’φαύλος’’ ο νόμος Γιαννάκου γιατί τον ψήφισε (σ.σ ο Κυριάκος)  το 2007;

·        Έχει έναν εθισμό

·        Στα φαύλα

·        Και στα βρώμικα …

·        Ντ. Κάμερον: Ουδέποτε ήμουν κρυφός υποστηρικτής του Brexit

·        Αλλά και …φανερά δεν ήσασταν αναφανδόν  υπέρ της Ε.Ε…

·        Δωρεάν ασύρματες Wi-Fi αποκτούν 20 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της χώρας.

·        Σύνδεση με το υπερπέραν …
·        Και τους …ΕΛ…
·        Στους δρόμους βρίσκονται πάλι φοιτητές και μαθητές στη Χιλή, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις με αίτημα τη μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος. Στο Σαντιάγο βρήκαν απέναντί τους την αστυνομία, που τους απώθησε βίαια κάνοντας χρήση εκτοξευτήρων νερού υπό πίεση και δακρυγόνων. Οι φοιτητές και μαθητές διαμαρτύρονται ότι η κυβέρνηση της χώρας καθυστερεί υπερβολικά να προωθήσει τη μεταρρύθμιση του συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης, που είχε ιδιωτικοποιηθεί επί των ημερών της στρατιωτικής χούντας του Αουγκούστο Πινοτσέτ.
·        Τα παιδία δεν παίζει, στη Χιλή.
·        Επτά μέλη της  νέας δεξιάς κυβέρνησης  που διόρισε ο Μισέλ Τέμερ μετά την αποπομπή της Ρούσεφ από την προεδρία εμπλέκονται στην έρευνα "Γρήγορο Πλύσιμο" για δωροδοκίες και ξέπλυμα χρήματος μέσω λογαριασμών της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Petrobras.
·        Το  νού σας  ρεμάλια…
·        Δεν θα μείνουν στα πλαστά πτυχία
·        Και τους μετακλητούς
·        Στήνουν Φάμπρικες
·        Μη σας πιάσουν μ@λ@κες …

·        Παροχή εκπαιδευτικής άδειας για έναν μήνα στον προφυλακισμένο κατηγορούμενο για εκβιασμούς δημοσιογράφο Τάκη Μουσά  αλλά όχι στον  Νίκο Ρωμανό

·        Λογικό…

·        Ο Τάκης είναι «δικό τους παιδί»

·        Και τι λεξιλόγιο …

·        Και τι ήθος

·        Και τι ύφος

·        Και ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ !!!

·        Μα είστε με τα καλά σας ;

·        Αν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έλυναν το πρόβλημα με τα κάθε είδους πλαστά

·        ΔΕΝ θα ήταν αυτά τα κόμματα  που είναι.  

·        Και κυρίως

·        Δεν θα ήταν η χώρα στα χάλια που είναι…

·        Κ. Λαγκάρντ :«Η Ελλάδα έχει ακόμη δουλειά να κάνει»

·        Σκάσε και σκάβε….

·        Επιστολή με ιδιαίτερα αιχμηρό περιεχόμενο απέστειλαν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ζαχάρεως Ελλάδας, καταθέτοντας εκ νέου αίτημα για συνάντηση μαζί του, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα «εγκλήματα» που επιχειρούνται και αφορούν το μέλλον και την τύχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ

·        Τέρμα η ζάχαρη , σκέτος ο καφές …

·        Τρ. Αλεξιάδης: Αυξημένα τα έσοδα από την παταξη της φοροδιαφυγής και το 2016

·        Για λέγε ρε Τρύφωνα, για λέγε…

·        Δεν θέλει η Χίλαρι, ο Σάντερς πάει για ντιμπέιτ με τον Τραμπ!

·        Αλλά –θυμηθείτε το- δεν θα πάει

·        Ο Τράμπ…αρίφας

·        Διότι προβλέπει να τον ΜΠΕΡΝΙ και να τον σηκώνει…

·        Νόαμ Τσόμσκι :Νομίζω ότι οι άνθρωποι το γνωρίζουν. Απλά ρίξτε μια ματιά στο τι συμβαίνει στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και αλλού. Το ευρύ κοινό είναι θυμωμένο και τελείως έξαλλο με αυτό που συμβαίνει. Γι ‘αυτό το λόγο, υπάρχουν η κατάρρευση του κυρίαρχου πολιτικού κατεστημένου και η άνοδος των λεγόμενων λαϊκιστικών παρατάξεων και στα δύο άκρα του φάσματος. Η δημοκρατία στην Ευρώπη καταρρέει. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, κι όχι από τα εθνικά κοινοβούλια, και οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό.

·        Μία μερίδα υπουργών της κυβέρνησης δήλωσαν «κώλυμα» αρνούμενοι να προσέλθουν στη Βουλή  χθες, Παρασκευή με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της διαδικασίας του «κοινοβουλευτικού ελέγχου»

·        Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που είχε κληθεί να μιλήσει «για την πορεία ελέγχου των δικαιολογητικών των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για την πρόσληψη Πυροσβεστών Πενταετούς θητείας».
·        Εξωτερικών, σχετικά με «τα προβλήματα στην έκδοση βίζας για Ρώσους τουρίστες».
·        Αγροτικής Ανάπτυξης για τα «προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στη Θεσσαλία».
·        Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, για «τις προθέσεις του Υπουργείου για την επαναφορά του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών υπό την κηδεμονία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας».
·        Επικρατείας για την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια».
·        Υγείας σχετικά «με τα προβλήματα στη λειτουργία των χειρουργικών αιθουσών του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

·        Γιατί παιδιά ;

·        Άρχισαν τα τριήμερα;

·        Δεν υπάρχουν απαντήσεις ; 

·        Ή λόγο Βλαδίμηρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: