ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

12 χιλμ. τρέξιμο - 6 χιλμ. περπάτημα στην μνήμη Γ. Αντύπα

Όποιος  θέλει, μπορεί να  δηλώσει  και   συμμετοχή,  για  να  μπει   στην  κλήρωση  ενός   ποδηλάτου

Το ΠΕΑΚ (Τόφαλος-Κολυμβητήριο- Κουκούλι- Έλος Αγυιάς), στα πλαίσια της αποστολής του για την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης και σε συνεργασία με τον ΟΛΠΑ προκηρύσσει για τις 29/5/2016, ημέρα Κυριακή τις κάτωθι αθλητικές δράσεις:

α.) Αγώνα Δρόμου 12 χιλιομέτρων αφιερωμένος στην μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού Αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα. Αφετηρία Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και τερματισμός Έλος Αγυιάς δια μέσω του Νέου λιμανιού της Πάτρας.

β.) Αγώνα βαδίσματος 6 χιλιομέτρων για να δοθεί η ευκαιρία στον πατραϊκό λαό να αγαπήσει τον λαϊκό μαζικό αθλητισμό. Αφετηρία: Γραφεία ΟΛΠΑ και τερματισμός μέσω του Λιμανιού στο χώρο του ΠΕΑΚ στο έλος Αγυιάς.
'Ωρα εκκίνησης των αγώνων 9:30πμ. Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Η συμμετοχή είναι δική σας και ελεύθερη. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Πρωτοστατούμε  σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού που φέρνει την νεολαία   και  τον  Πατραϊκό  Λαό  κοντά στα υγιή αθλήματα, απομακρύνοντάς τους από τις σειρήνες της διαφθοράς και των ναρκωτικών, αναδεικνύοντας το δικαίωμα στην Άθληση για όλους.
Κυριακή  29  Μαιου 2016.
Είσοδος ΟΛΠ (Βενιζέλου-Ακτή  Δυμαίων)  09.30 π.μ. Περπάτημα  6  χιλιομέτρων. 
  
Από Κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ  9.30 π.μ.   Αγώνας Δρόμου 12 χιλιομέτρων .
Όποιος  θέλει, μπορεί να  δηλώσει  και   συμμετοχή,  για  να  μπει   στην  κλήρωση  ενός   ποδηλάτου.
Δηλώσεις  συμμετοχής  στο  Κιόσκι  της  Πλατείας  Γεωργίου. Μεταφορά δρομέων και περιπατητών, ώρα 8.30 πμ με λεωφορείο από το Έλλος Αγυιάς και από το "Πεπανός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: