ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Το δημοτικό Σουλίου και ο Πούτιν οι μοναδικοί επισκέπτες


Δημοτικό Σουλίου Πατρα
Το Δημοτικό Σουλίου Πάτρας προ της Βουλής.

Στρατός, Αστυνομία και το …δημοτικό σχολείο Σουλίου της Πάτρας στο κέντρο της Αθήνας!!! – Ανήμερα της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου


Το Δημοτικό σχολείο Σουλίου Πάτρας βρέθηκε στην πρωτεύουσα την Παρασκευή, στο πλαίσιο μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής! Την ημέρα που επισκέφτηκε και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την Αθήνα! 
Στην Αθήνα δεν κυκλοφορούσε τίποτα λόγω των δρακόντειων μέτρων για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου.

Παρόλα αυτά το δημοτικό σχολείο της Πάτρας, βρήκε τη λύση και ελεύθερα πραγματοποίησε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στο Ζάππειο και τη Βουλή!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου του Σουλίου Πατρών, Ηλίας Γκοτσόπουλος δημοσίευσε και ανάλογες φωτογραφίες από την εκδρομή του σχολείου του, σχολιάζοντας:
«Το σχολείο του Σουλίου, σήμερα, στην πρωτεύουσα! Στο κέντρο των …εξελίξεων, λόγω της επίσκεψης Πούτιν! Υπέροχες εμπειρίες για τα παιδιά μας!!!»
Ηλίας Γκοτσόπουλος_Δημοτικό Σουλίου Πατρα
Ηλίας Γκοτσόπουλος - Γιώργος Χρήστου.

Δημοτικό Σουλίου Πατρα
Δημοτικό Σουλίου Πατρών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Ζαππείου κ. Γιώργος Χρήστου, υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τους μικρούς μαθητές του σχολείου μας.
Στην κυριολεξία, το μόνο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας εκείνη την ημέρα, ήταν ο Στρατός, η Αστυνομία και το …δημοτικό σχολείο Σουλίου της Πάτρας!

salos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: