ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σοσιαλιστική Προοπτική: Αλαλούμ στο Eurogroup

Ποιος θα το πίστευε!!! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup μας φόρτωσαν και με άλλα μέτρα,  τα οποία θα περιλαμβάνονται σε ένα συμπληρωματικό μνημόνιο, όπως σαφώς αναφέρει η ανακοίνωση της Κομισιόν «α supplemental Memorandum of understanding».  


Θορυβημένη Η Ελληνική Αντιπροσωπεία, λίγη ώρα αργότερα έσπευσε να δώσει τη δική της διαφορετική εκδοχή μετάφρασης κάνοντας λόγο για «συμπληρωμένο Μνημόνιο». Είτε όμως συμπληρωμένο, είτε συμπληρωματικό Μνημόνιο η ουσία είναι μία. 

Οι τοκογλύφοι και ο πολύς Σόϊμπλε ανάγκασαν την Κυβέρνηση, χωρίς να δεσμευθούν ουσιαστικά για την αντιμετώπιση του χρέους, να υποχωρήσει και να δεχτεί  να υπογράψει ένα τέταρτο Μνημόνιο  προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη «αξιολόγηση». 

Η φοβική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  η οποία  με συνοπτικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες έσπευσε να πάρει, πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, όλα τα επώδυνα μέτρα που της επέβαλλαν οι τοκογλύφοι, βρίσκεται για μία ακόμη φορά εκτεθειμένη ενώπιον του Λαού που την ψήφισε πιστεύοντας ότι, θα επαναφέρει τουλάχιστον την ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο και θα αποκαταστήσει την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: