ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Κούλης πήρε το μέρος της ομογάλακτης Μέρκελ


Ζήτησε μείωση φόρων, από την Μέρκελ ο Κ. Μητσοτάκης και εμμέσως της υπέδειξε να κάνει παρέμβαση στην ελληνική οικονομική πολιτική, υπέρ των καφαλαιούχων και κατά των φτωχών στρωμάτων.


Μίλησε μαζί της με δουλική διάθεση, «καρφώνοντας» την χώρα μας στους δανειστές!


Ο Κ. Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με την Αν. Μέρκελ στο Λουξεμβούργο, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να αποκτήσει ρυθμούς ανάπτυξης 4%.

Πήρε το μέρος της ομογάλακτης Καγγελαρίου αφού μίλησε μαζί της με δουλική διάθεση, «καρφώνοντας» την χώρα μας στους δανειστές!

Και γι αυτό αναφέρθηκε στην ανάγκη μείωσης δαπανών. Δηλαδή στην περικοπή συντάξεων, όπως αυτή που πρότεινε χθες από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, όπου είπε ευθαρσώς ότι: Εγώ δεν θα έδινα ένα εκατομμύριο (σ.σ.: από τον κρατικό προϋπολογισμό) στα ταμεία συνταξιούχων ΔΕΗ και ΟΤΕ. Δηλαδή θα αναγκάζονταν οι συνταξιούχοι να πάρουν σύνταξη μειωμένη. 

Επίσης ζήτησε μείωση φόρων, από την Μέρκελ και εμμέσως της υπέδειξε να κάνει παρέμβαση στην ελληνική οικονομική πολιτική, υπέρ των καφαλαιούχων.

Και αφού έθεσε θέμα ότι:  «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να αποκτήσει ρυθμούς ανάπτυξης 4%», αναθάρρησαν οι δανειστές και με νέες απαιτήσεις τους ζητούν περισσότερα από την κυβέρνηση.

Είναι γεγονός ότι οι ομογάλακτοι του Μητσοτάκη, Δεξιοί της Ευρώπης, θα προτιμούσαν έναν υποτακτικό καθαρόαιμο μονεταριστή της Δεξιάς να κυβερνά την Ελλάδα, παρά έναν μεταρρυθμιστή της Αριστεράς, που προτείνει νέους δρόμους στην οικονομική πολιτική της Ευρώπης και που προβάλλει την θέση της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία οδήγησε στην υπογραφή συμφωνιών μεγάλης αξίας με τους Ρώσους. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ για περίπου μισή ώρα, σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν το προσφυγικό και θέματα της οικονομίας. Δηλαδή με απλά λόγια της είπε βάλετε του Τσίπρα εμπόδια.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, εξηγήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη η ανάγκη ενός άλλου μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής καθώς και η επίσπευση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα δώσουν πνοή στην ελληνική οικονομία, με απολύσεις στο Δημόσιο και περικοπή δαπανών.

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης, τονίζουν οι ίδιες πηγές, αναφέρθηκε «στην προβληματική τακτική της κυβέρνησης που διόγκωσε το πρόβλημα», στάθηκε στην ανάγκη η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας να είναι μακράς πνοής έτσι ώστε οι ροές να παραμείνουν περιορισμένες (σ.σ.: λες και δεν έχει γίνει συμφωνία με συμμετοχή και της ελληνικής κυβέρνησης) και επισήμανε πως την ίδια στιγμή η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας, πχ στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: