ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Καλεί Κυριάκο σε ανένδοτο… υπέρ των πλουσίων !




«Ο «Μένουμε Ευρώπη» συνασπισμός οφείλει να σηκώσει το γάντι», αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Ανδρέα Ανδριανόπουλου στο capital.gr.


O γκουρού του νεοφιλελευθερισμού και πρώην βουλευτής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επιδίδεται σε ένα απίστευτο, πλην ειλικρινές, παραλήρημα καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερασπιστεί την τάξη των εύπορών και να σηκώσει το γάντι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και την… «πλέμπα» που τον στηρίζει!

«Εξυπακούεται λοιπόν πως σαν οπαδοί της κυβέρνησης λογίζονται όλοι εκείνοι που απασχολούνται στο δημόσιο, δεν έχουν καθόλου ιδιοκτησία, καλύπτονται ευνοιοκρατικά για ΔΕΗ και ΟΤΕ (αν απασχολούνται σε αυτούς) και δεν πληρώνουν βενζίνη, δεν έχουν θέρμανση, ψωνίζουν ελάχιστα στο σούπερ μάρκετ, δεν μετακινούνται για την δουλειά τους, δεν έχουν έξοδα παιδιών, δεν βγαίνουν καθόλου έξω και δεν έχουν ιντερνέτ. Μου διέφυγε επίσης πως δεν θα πρέπει να δηλώνουν εισόδημα πάνω από 8.500 ευρώ τον χρόνο. Δηλ. δεν θα πρέπει να ζουν με πάνω από 700 ευρώ (ή 650 ευρώ, αν υπάρχουν 13 μισθοί) τον μήνα», γράφει ως εισαγωγή ο κ. Ανδριανόπουλος.

Από τις πρώτες κιόλας λέξεις, γίνεται σαφές πως όχι μόνο ο κ. Ανδριανόπουλος, όχι μόνο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αλλά προκαλεί με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο τους ανθρώπους που υποφέρουν από την κρίση.

«Το ιδιαίτερα παράδοξο«, συνεχίζει ο κ. Ανδριανόπουλος, «είναι πως η αντιπολίτευση δεν έχει ακόμη σηκώσει το γάντι αποδεχόμενη την πρόκληση. Αντίθετα, αναλώνεται σε καταγγελίες περί διχασμού κι άσκοπης αντιπαλότητας. Γιατί όμως; Η πολιτική συνιστά από την φύση της αντιπαράθεση.  Και η ιδεολογική σύγκρουση αυτονόητα περιλαμβάνει αντιπαλότητα κοινωνικών μετώπων. Προφανέστατα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιους ακριβώς εκπροσωπεί. Γιατί και οι υπόλοιποι, ή μάλλον η ‘φιλελεύθερη’ αντιπολίτευση, δεν κάνουν το ίδιο;»

Και πάλι σαφής ο κ. Ανδριανόπουλος … με λίγα λόγια καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαλέξει «Μέτωπο»… αυτό των πλουσίων φυσικά. Καθαρό δεν το λες πάντως.

Να υπενθυμίσουμε πάντως στον κ. Ανδριανόπουλο, πως η ΝΔ πάντως το έχει «σηκώσει» το γάντι και έχει διαλέξει μέτωπο, πολύ πριν το άρθρο του Γ. Κυρίτση στην Αυγή… ξέρει πολύ καλά ποιους εκπροσωπεί:

 mitsotakis menoume evropi

Για να μην είμαστε άδικοι, υπήρχαν και κάποιοι που ήταν «Μένουμε Ευρώπη», πριν τους «Μένουμε Ευρώπη».

http://www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: