ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

«Κουστούμι» στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ θέλει η ΝΔ


«Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά (που εξαγγέλλει η ΝΔ)  αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση», λένε στο Μαξίμου.  


Πύραυλοι Κούλη
σε συνταξιούχους

«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ  ΥΨΟΥΣ 150 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ» ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ



«Επαναφέρουμε τα ερωτήματα που έθεσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος στον Κυριάκο Μητσοτάκη», επισημαίνουν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας σε νεώτερη ανακοίνωση της ΝΔ, «γιατί φαίνεται ότι οι επικοινωνιακοί "πύραυλοι" της Νέας Δημοκρατίας, είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν, είτε έχουν χάσει κάθε ίχνος πολιτικής σοβαρότητας».

Γιατί δεν γίνεται πιο σαφής ο κ. Μητσοτάκης; Ακούσαμε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να προωθήσει ένα «νέο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους» το οποίο θα προβλέπει «χαμηλότερα πλεονάσματα έναντι μεταρρυθμίσεων» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλλον έχει έρθει η ώρα να εξηγήσει για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει:

  • Αναφέρεται σε περικοπές δαπανών από μισθούς και συντάξεις;
  • Αναφέρεται σε απολύσεις από το δημόσιο; (Για τις οποίες είχε δεσμευτεί άλλωστε ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης;)
  • Αναφέρεται σε απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση της προστασίας στην εργασία;
  • Αναφέρεται σε κατάργηση των «αντιαναπτυξιακών» και «ταξικά μεροληπτικών» μέτρων της κυβέρνησης, όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 2 εκ ανασφάλιστους, η κάρτα σίτισης για τους άπορους και η προστασία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία;
Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση».  
Νωρίτερα η ΝΔ, δια του Κούλη, μίλησε για το «κουστούμι» που ράβει για του συνταξιούχους της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και επισήμαινε σε ανακοίνωση ότι  «για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση των «offshore ΣΥΡΙΖΑ» η συνήθως λαλίστατη Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να μη λέει λέξη, ο κ. Τσίπρας άφωνος στα πιεστικά ερωτήματα της κοινωνίας και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της Αντιπολίτευσης, αρνείται να απαντήσει».


«Σε ό,τι αφορά τις "απορίες'' τους, απαντούν ήδη οι Έλληνες πολίτες, στηρίζοντας κάθε μέρα περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεταρρυθμιστική του πρόταση, τη μόνη που μπορεί να φέρει δίκαιη ανάπτυξη και δουλειές, τη μόνη που εγγυάται την οριστική έξοδο του τόπου από την κρίση».


«Από τον Σεπτέμβριο και μετά, η πραγματικότητα των Ελλήνων θα γίνει πολύ χειρότερη, η οικονομία δεν θα ανακάμψει» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η οικονομική πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός θα αποτύχει. 

Αποκάλυψη των προθέσεων Κούλη στον ΑΝΤ1

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα και τον Γιώργο Παπαδάκη σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, μεταξύ πολλών άλλων  τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας μας είπε ένα πολύ ωραίο παραμύθι και τώρα οι πολίτες του γυρνάνε την πλάτη». Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα» υπογραμμίζοντας πως η συμφωνία δεν έχει ακόμα κλείσει, ενώ η συζήτηση για το χρέος έχει μετατεθεί για το μέλλον.

«Υπάρχει και άλλος δρόμος. Μπορούμε να πετύχουμε στόχους, περιορίζοντας τις δαπάνες. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε ένα δρόμο που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει» υποστήριξε, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό μείγμα μέτρων ώστε να πετύχει τους ίδιους στόχους που έχουν τεθεί.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα και σήμερα περιθώριο για στοχευμένες μειώσεις σε δαπάνες» είπε φέρνοντας ως παραδείγματα υπερβάσεις που κάνουν φορείς της γενικής κυβέρνησης και που ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ το 2015, αλλά και στρεβλώσεις στα μισθολόγια των δημοσίων υπαλλήλων. 

"Εμείς δεν θα δίναμε αυξήσεις  ύψους 150 εκατομ. ευρώ" είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι θα έκοβε τις επιχορηγήσεις ύψους 1 δισ. ευρώ στα ταμεία των συνταξιούχων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: