ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τίμησαν τον αθλητή Γ. Αντύπα χωρίς αντίτιμο συμμετοχής



Στο μαγευτικό δασάκι, του Έλους Αγυιάς όπου και το Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ. Με την οικογένεια Αντύπα και την Διοίκηση.

Κι άλλες φωτογραφίες - Όλο το μήκος της Λιμενικής Ζώνης παραχωρήθηκε από την διοίκηση του ΟΛΠΑ για την τέλεση της εκδήλωσης!


Με κλήρωση ενός ποδηλάτου, που έτυχε στην Αθανασία Ρουμελιώτη, κάτοχο του τυχερού αριθμού 117,  κορυφώθηκε η χθεσινή εκδήλωση του «Δρόμου Αντύπα», στο Έλος Αγυιάς Πάτρας, που είχε διοργανώσει η Λέσχη Δρομέων και περιπατητών ΦΑΕΘΩΝ με την συμμετοχή του ΠΕΑΚ και του ΟΛΠΑ, ενώ κατά την τελετή λήξης, συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας και νωρίτερα δόθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες, προσφορά της επιχείρησης αναψυκτικών ΛΟΥΞ και του ζαχαροπλαστείου ΛΟΤΣΑΡΗΣ.

Όμως αυτή η εκδήλωση μαζικού λαϊκού αθλητικού χαρακτήρα, που στέφθηκε από επιτυχία, καθώς συμμετείχε πλήθος Πατρινών, χωρίς να πληρώσει έστω και ένα ευρώ, ακόμη και για το αναμνηστικό μπλουζάκι που έλαβε ο κάθε συμμετέχοντας, ανέδειξε και ένα ζήτημα. 

Πρόκειται για αυτό της διοργάνωσης, που σε διαφορετικές περιπτώσεις, με άλλους διοργανωτές  και κάποιες φορές με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πατρέων, που πιστεύω ότι «φορτώνεται» ευθύνη συμμετέχοντας άδολα, υποχρεώνονται οι συμμετέχοντες στην καταβολή αντιτίμου για την συμμετοχή τους. Ήδη δε, η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης ανέβαλε σχέδια του Δήμου Πατρέων για τέλεση άλλης παρόμοιας εκδήλωσης, με την καταβολή αντίτιμου συμμετοχής.
 
Επίσης αναδείχθηκε το πολιτικό ζήτημα, με το κατά πόσον πρέπει ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το βόρειο τμήμα του Λιμανιού για τέτοιες λαϊκού τύπου και με υπεύθυνη διοργάνωση, εκδηλώσεις. Βεβαίως η χθεσινή διοργάνωση, απέδειξε πως τίποτα δεν τις εμποδίζει!

Και για να μην μακρυγορώ,  σας παραθέτω λίγες ακόμη φωτογραφίες από την εκδήλωση, στην μνήμη του αξέχαστου λαϊκού δρομέα Γιώργου Αντύπα.

 


 














 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: