ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή της Δ.Ε. Παραλίας



Ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με φορείς και δημότες διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό στην παραλιακή περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 04 Ιουνίου και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στα πλαίσια της δραστηριότητας καθαρισμού των ακτών μας, συνεχίζουμε τις δράσεις δίνοντας το δικό μας μάθημα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνείδησης. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε κι εσείς στον καθαρισμό της παραλιακής ζώνης από τον Κόκκινο Μύλο έως τα Ροϊτικα.
  
Τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι επίκαιρες όσο ποτέ και στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των μαθητών πάνω στο θέμα της ρύπανσης, στην ανάληψη προσωπικής ευθύνης και στην κινητοποίηση τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά και στη διαμόρφωση γενικότερα υπεύθυνης στάσης απέναντι στο περιβάλλον.
Δίνουμε ραντεβού με τους μαθητές της περιοχής, το Σάββατο 4 Ιουνίου και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 8π.μ. στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στην Παραλία (πιάτσα ταξί).

Παράταση εγγραφών στο ΚΔΑΠ
Από τον Κοινωνικό Οργανισμό – Τμήμα Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται το εξής:
Σας κάνουμε γνωστό ότι, η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές στο 5ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ  για τη περίοδο του καλοκαιριού του 2016 παρατείνεται έως τη Δευτέρα 10/6/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: