ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο Α. Ριζούλης στο Μουσείο, στα Λακκώματα, στον ΣΕΒ


Συζήτησε προβλήματα των παραγωγών αλλά και της περιοχής Φαρών
 
Ο Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στην έναρξη των εργασιών της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας.


Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την σπουδαιότητα λειτουργίας παρόμοιων εταιρικών δομών οι οποίες πέρα από τις συνήθεις δράσεις τους στηρίζουν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Σημείωσε ότι η λειτουργία παρόμοιων κοινωνικών φορέων έχει βέβαια μεγάλη σημασία σε περιόδους οικονομικής κρίσης, αλλά η δράση τους είναι σημαντική ανεξαρτήτως της κρίσης, αφού η στήριξη που προσφέρουν δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ανθρώπινη.

Τέλος ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών που με την στήριξη τους σε παρόμοια εγχειρήματα αποδεικνύουν ότι ο χώρος του Μουσείου δεν είναι άψυχος αλλά λειτουργεί γόνιμα, σαν πολυχώρος που μπορεί να φιλοξενεί και διάλογο γύρω από ευαίσθητα ζητήματα. 

Παρευρέθη στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕ&Β.Π.&Δ.Ε.

Ο Ανδρέας Ριζούλης στη συνέχεια παρευρέθη στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την ανάγκη περιορισμού της γραφειοκρατίας που συνιστά εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα αλλά και στην ανάγκη σύμπραξης θεσμικών φορέων, όπως της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με τον επιχειρηματικό κόσμο, για καλύτερα αποτελέσματα.

Ανέφερε τέλος ότι παρά το πλαίσιο μιας δύσκολης συμφωνίας που εφαρμόζεται, υπάρχουν εργαλεία όπως ο νέος αναπτυξιακός νόμος που μπορεί να συνεισφέρει στην επιχειρηματικότητα, καθώς και μια σειρά μεγάλων έργων που θα υλοποιηθούν, ιδίως μέσω του πακέτου Γιούνκερ, που αναμένεται να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα στη χώρα.  

Στην κοινότητα Λακκώματα του Δήμου Φαρών με κτηνοτρόφους

Ακολούθως ο βουλευτής συναντήθηκε στην κοινότητα Λακκώματα του Δήμου Φαρών με κτηνοτρόφους και κατοίκους της κοινότητας και συζήτησαν προβλήματα των παραγωγών αλλά και της περιοχής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γεωργακόπουλος Τάκης, Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου, ο Γιαννόπουλος Κώστας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Μίχα – Τσαπουρνιάς και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, συνεργάτης της Αναπληρώτριας Υπουργού, Αναγνωστοπούλου Σίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: