ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

(Βίντεο) Στη Συρία έφτασαν οι ρωσικοί πύραυλοι S-400


"Στη Συρία έφτασαν οι ρωσικοί πύραυλοι S-400" (Video)
Έτοιμοι για εκτόξευση οι ρωσικοί πύραυλοι S-400.

Το πολεμικό πλοίο Moskva βρίσκεται ανοικτά της Λατάκια, με στόχο "να καταστρέψει κάθε στόχο που μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο"


Ενίσχυσε τις δυνάμεις της στην αεροπορική βάση Khmeimim στην Λατάκια της Συρίας η Ρωσία, καθώς έστειλε το πυραυλικό σύστημα S-400, όπως μεταδίδει το RIA Novosti.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,  το πολεμικό πλοίο Moskva βρίσκεται ανοικτά της Λατάκια, με στόχο "να καταστρέψει κάθε στόχο που μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο".
Οι στρατιωτικές κινήσεις της Μόσχας γίνονται στον απόηχο της κατάρριψης του ρωσικού βομβαρδιστικού από τις τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις.

Το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας με ανάρτηση στο twitter επιβεβαίωσε την είδηση δημοσιεύνοντας μάλιστα τις πρώτες φωτογραφίες των πυραυλικών συστημάτων στην βάση Khmeimim .


 

Ρωσία: Χαλκευμένα τα ηχητικά που δημοσιοποίησαν οι Τούρκοι


Τα ηχητικά αρχεία όπου έχουν καταγραφεί οι προειδοποιήσεις που απηύθυνε η τουρκική πολεμική αεροπορία στους Ρώσους χειριστές του βομβαρδιστικού προτού το καταρρίψουν είναι χαλκευμένα, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα.
«Πόσο χρόνο τους χρειάστηκε για να δημιουργήσουν ένα τέτοιο αριστούργημα;» σχολίασε η Ζαχάροβα για τα ηχητικά που φέρονται να έδωσαν χθες στη δημοσιότητα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωποι του τουρκικού γενικού επιτελείου τόνισαν στον Ρώσο στρατιωτικό ακόλουθο στην Άγκυρα ότι δεν διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης τα εν λόγω ηχητικά αρχεία.




Η Μόσχα καλεί όλους τους ρώσους πολίτες να επιστρέψουν από την Τουρκία


Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας εξέδωσε σήμερα ταξιδιωτική οδηγία με την οποία επιδιώκει να επιστήσει την προσοχή των ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν ή βρίσκονται ήδη στην Τουρκία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην οδηγία καλούνται άμεσα πίσω οι ρωσοι πολίτες που βρίσκονται ήδη εκεί.

Λόγω των "συνεχιζόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία" επαναλαμβάνουμε στους ρώσους πολίτες να απέχουν από τυχόν επίσκεψή τους στη χώρα καθώς και όσοι βρίσκονται εκεί να επιστρέψουν στη Ρωσία, αναφέρει χαρακτηριστικά η οδηγία.

Επικαλούμενο μάλιστα και την τραγωδία του ρωσικού Su - 24 βομβαρδιστικό, που καταρρίφθηκε στις 24 Νοεμβρίου από τουρκικούς πυραύλους συνιστά να μην προτιμάνε την Τουρκία καθώς και την Αίγυπτο, στο εγγύς μέλλον.

Παράλληλα προτρέπει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να σταματήσουν την πώληση εκδρομών προς την Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί τα έσοδα της Τουρκίας από τους ρώσους πολίτες ανέρχονται ετησίως στα 10 δισ. δολάρια.

 ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: