ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τεχνογνωσία της ΔΟΕ ζήτησε ο Γ. Δραγασάκης



Για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου εργασιακών σχέσεων

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) Guy Ryder είχε χθες, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.


Ο Αντιπρόεδρος σημείωσε ότι έξι χρόνια λιτότητας και βαθιάς ύφεσης έχουν σωρεύσει στην κοινωνία τεράστια προβλήματα, και μεγάλα τμήματα του πληθυσμού βρίσκονται σε απόγνωση. Η οριστική διέξοδος από την κρίση μπορεί να προέλθει μόνο από την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπρόεδρος εξέφρασε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ΔΟΕ και ζήτησε τη συνεργασία της Οργάνωσης για: 

·        Τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου εργασιακών σχέσεων που θα αποκαθιστά τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και θα καταπολεμά αποτελεσματικά τη «μαύρη» και ανασφάλιστη εργασία.

·        Την αξιοποίηση νέων παραδειγμάτων κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης, με έμφαση στην κοινωνική οικονομία και τη συνεταιριστική επιχειρηματικότητα, που ευνοούν την κοινωνική κινητοποίηση και συμμετοχή.

·        Την αξιοποίηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα επιτρέψουν να κινητοποιήσουμε αδρανείς πόρους και να τους διοχετεύσουμε προς την αναγκαία παραγωγική ανασυγκρότηση, τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: