ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τα λέμε αυτή την Κυριακή!‏



Η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην Ιστορία θα γίνει αυτή την Κυριακή. Τα λέμε εκεί!

Η Πάτρα Συμμετέχει στην Παγκόσμια Δράση για το κλίμα απαιτούμε 100% καθαρή ενεργεία
29.11.2015, 19:00:00
Πλατεια Ολγας Πατρα
Δες τη σελίδα της δράσης

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα!

Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας.

Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας: Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. Η Πορεία του Αλατιού του Μαχάτμα Γκάντι απέδειξε στη Μ. Βρετανία ότι η αποικιοκρατία έφτασε στο τέλος της. Τώρα, αυτή η παγκόσμια δράση θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη κινητοποίηση της γενιάς μας που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Το κίνημά μας αφιέρωσε οκτώ χρόνια στην προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης. Είμαστε πανέτοιμοι. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμμετέχεις την Κυριακή και να καλέσεις φίλους και γνωστούς.

Η Πάτρα Συμμετέχει στην Παγκόσμια Δράση για το κλίμα απαιτούμε 100% καθαρή ενεργεία
29.11.2015, 19:00:00
Πλατεια Ολγας Πατρα
Σελίδα δράσης:
https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/I_Patra_Symmetehei_stin_Pagkosmia_Drasi_gia_to_klima}/?cl=8976473965&v=69312


Έχουμε μόνο μερικές ημέρες για να κινητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Προώθησε αυτό το email σε φίλους και συγγενείς ή πάτησε στο κουμπί για να το διαδώσεις στο Facebook:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ
Αυτή την Κυριακή, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ’όλο τον κόσμο θα ενώσουμε τις φωνές μας σε μια τεράστια, συντονισμένη δράση για την επιβίωσή μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε το καθαρό και ασφαλές μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας και να καταφέρουμε μια ιστορική νίκη ενάντια στις βρώμικες πολιτικές. Αν νικήσουμε –και πρέπει να νικήσουμε– θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Τα λέμε την Κυριακή. Στους δρόμους!

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Σπύρος, Alice και η υπόλοιπη ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια: