ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κάθειρξη 7 ετών σε ζεύγος δημοτικών Υπαλλήλων

Κάθειρξη για δύο υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης!
Για υπεξαίρεση εσόδων δημοτικών γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης

Σε κάθειρξη 7 ετών ο καθένας, καταδικάστηκε ζευγάρι Δημοτικών Υπάλληλων, που κρίθηκε ένοχο για το έλλειμμα που διαπιστώθηκε στα ταμεία των γυμναστηρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά το διάστημα 1999-2003.


Επρόκειτο για υπόθεση που αποκαλύφθηκε επί θητείας Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με την «μαύρη τρύπα» να προσεγγίζει τις 400.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων.

Το δε έλλειμμα, αφορούσε συνδρομές των αθλουμένων δημοτών, που δεν αποδόθηκαν στην ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου.

Στο εδώλιο κάθισαν ο τότε Προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού, η γυμνάστρια σύζυγός του κι ένας υπάλληλος, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν υπεύθυνος για τα βιβλία των γυμναστηρίων.

Σε αντίθεση με τον τελευταίο που αθωώθηκε, το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δύο πρώτους για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, αναγνωρίζοντάς τους το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ τους δόθηκε το δικαίωμα έφεσης με ανασταλτικό αποτέλεσμα.

(Με στοιχεία από το ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: