ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Π. Καμμένος: «Συμφωνία για προσφυγικό και Σύνταγμα»


«Διαχώρισαν τη θέση τους, προτιμώντας να προστατεύσουν τις πολιτικές που οδήγησαν τα ταμεία σε αδιέξοδα»

 Αλλαγή του εκλογικού νόμου, από αυτή τη Βουλή αποφάσισαν οι πολιτικοί αρχηγοί, εκτός της ΝΔ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Συμφωνία υπήρξε επίσης και για το προσφυγικό, αλλά όχι για το ασφαλιστικό, με τον υπουργό Άμυνας να εκτοξεύει πυρά εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τονίζοντας ότι «διαχώρισαν τη θέση τους, προτιμώντας να προστατεύσουν τις πολιτικές που οδήγησαν τα ταμεία σε αδιέξοδα».

Συγκεκριμένα για το προσφυγικό ο κ. Καμμένος είπε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν πως η προσφυγική κρίση αποτελεί διεθνές και όχι ελληνικό ζήτημα. «Συζητήσαμε την ενίσχυση των μέσων για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα το μεταναστευτικό» και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κοινών περιπολιών με την Τουρκία, ενώ συζητήθηκε η εμπλοκή της Frontex.

Τέλος απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης.

Star.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: