ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Δημαρχείο: Μας συγχωρείτε, ΚΛΕΙΣΤΟΝ γι αυτή τη μέρα




Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων -  Ο… αλύγιστος θα παραστεί στους Αλύγιστους

 Μπορεί όλη η Πάτρα να πανηγυρίζει στην εορτή του Πολιούχου της Αγ. Ανδρέα, αλλά ο Δήμαρχος Πατρέων, που θέλει να διαφοροποιηθεί από την πεπατημένη δεν λανει πίσω. Για δεύτερη χρονιά το δημαρχείο αποστασιοποιείται από την πόλη.


Γιαυτό το Δημαρχείο της Πάτρας, ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνει κλειστό.

Η Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και θα παραστεί στην Δοξολογία και τη λιτάνευση της Τίμιας Κάρας και της Εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα στους δρόμους της Πάτρας.

Ανταλλαγή ευχών με αφορμή τον εορτασμό της πόλης θα γίνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος αποτελεί και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις εκδηλώσεις εορτασμού της πόλης.


Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων

Την  2α Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.30, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, θα συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων για να συζητήσει 30 θέματα, εκ των οποίων τα παρακάτω πιο σπουδαία:

1.        Πρόσληψη είκοσι (20) ωρομίσθιων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής ΙΔΟΧ, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους, περίοδο 2015-2016 (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος- Αντ/ρχος, Ι. Κάκκου- Αρμ. Δ/ντρια).
2.        Έγκριση της αριθμ. 160/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Καρναβάλι Πάτρας, η οποία αφορά στην έγκριση του Προϋπολογισμού και της Στοχοθεσίας της, οικον. έτους 2016 (εισηγητής: Ν. Χρυσοβιτσάνος- Πρόεδρος).
3.        Έγκριση της αριθμ. 161/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Καρναβάλι Πάτρας, η οποία αφορά στην έγκριση χρηματοδότησής της από το Δήμο Πατρέων, για την κάλυψη της διαφοράς εσόδων- εξόδων του Προϋπολογισμού έτους 2016 (εισηγητής: Ν. Χρυσοβιτσάνος- Πρόεδρος).
4.        Έγκριση της αριθμ. 162/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Καρναβάλι Πάτρας, η οποία αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης  2016 (εισηγητής: Ν. Χρυσοβιτσάνος- Πρόεδρος).

Επίσης στις 4 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ., στην ίδια αίθουσα θα συνέλθει για συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή για να εξετάσει επτά θέματα.

Ο… αλύγιστος θα παραστεί στους Αλύγιστους

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής, θα παραβρεθεί αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ., στα εγκαίνια της έκθεσης στην Αγορά Αργύρη, που είναι αφιερωμένη στους «ΑΛΥΓΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ», στις φυλακές και τις εξορίες, από την δεκαετία του ’20, μέχρι και το 1974 και διοργανώνεται από τις Οργανώσεις Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: