ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κυβέρνηση: Η αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων



 

Υπερίσχυσε το μικροπολιτικό όφελος !


Χωρίς τις υπογραφές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο ανακοινωθέν των πολιτικών δυνάμεων, η αντιπολίτευση φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων,σύμφωνα με την κυβέρνηση,αφού επέδειξε επιζήμια στάση για τη διαπραγματευτική ισχύ της χώρας.


Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας είπε ότι έχει βρει τρόπο αντί του 1% του ΑΕΠ στη μείωση του ασφαλιστικού κόστους, να χρειαστεί να βρεθεί μόνο το 0,4% (καθώς έχουν υπάρχουν ήδη μέτρα χωρίς περικοπές συντάξεων για το 0,6%), η αντιπολίτευση αρνήθηκε να δώσει τη συνδρομή της.

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης μπαινόβγαινε στο συμβούλιο και σε κάποιο σημείο αντιτάχθηκε στα hot spots. Όταν δε ο Αλ. Τσίπρας του επεσήμανε ότι η θέση αυτή βρίσκεται σε αντίθεση με εκείνη της Ευρώπης, ο Γ. Πλακιωτάκης υποχρεώθηκε να ανασκευάσει.

Αλλά και η Φώφη Γεννηματά, παρότι δέχθηκε αρχικώς της συμβιβαστική φόρμουλα του πρωθυπουργού για διεξαγωγή στη βουλή  του διαλόγου για το ασφαλιστικό με την ταυτόχρονη δέσμευση ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις, μόλις επανήλθε στην αίθουσα άλλαξε γνώμη.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ (περικοπές συντάξεων και PSI) αλλά και τις προσωπικές ευθύνες της κ. Γεννηματά, αφού μπορεί να μην ήταν βουλευτής όπως και η ίδια είπε, αλλά ήταν υπουργός.

Παπαδημητρίου Νίκος-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: