ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

"Αυτό το σύμπλεγμα δεν μπορεί να κάνει προτάσεις"!

"Οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών δεν λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας" είπε ο Στ. Θεοδωράκης

 «Είπα στον πρωθυπουργό ότι ο δρόμος που έχει πάρει είναι λάθος», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης μετά από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

«Οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών δεν λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Αυτό το σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κάνει προτάσεις. Συζητήσαμε για προσφυγικό, ασφαλιστικό και Συνταγματική Αναθεώρηση. Όλοι συμφώνησαν, πλην του Πλακιωτάκη, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος», τόνισε. 

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως το Ποτάμι απέρριψε την πρόταση του πρωθυπουργού για τη συγκρότηση επιτροπής εμπειρογνωμόνων, προσθέτοντας ότι θα καταθέσει τις προτάσεις του στη Βουλή.

Για το προσφυγικό τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει σοβαρές ευθύνες γι' αυτό που ζει η χώρα, ενώ πρόσθεσε ότι όσον αφορά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου συμφωνήθηκε από όλους εκτός από τη ΝΔ ότι μπορεί να αλλάξει με ένα πιο αναλογικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: