ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Έφυγε σήμερα από οξύ έμφραγμα, ο γιατρός των φτωχών

Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αγγειοχειρουργός Δημήτρης Περδίκης Σε ηλικία 59 ετών
Στερνό αντίο αύριο στον έντιμο υπηρέτη της πατραϊκής κοινωνίας.
 
 
Φτωχός και ίδιος, παρά την προεξέχουσα κοινωνική θέση του, ο Δημήτρης Περδίκης, υπέκυψε το απόγευμα εν μέσω οικογενειακής χαράς - 

Η κηδεία του αύριο από τον ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου Αγυιάς
Έφυγε ξαφνικά, από τη ζωή, σήμερα το απόγευμα, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αγγειοχειρουργός Δημήτρης Περδίκης, σε ηλικία 59 ετών.

Ο αείμνηστος είχε υποστεί  πόνους στην περιοχήν του στήθους του πριν μία εβδομάδα και έσπευσε για εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Εκεί τον εξέτασαν και του όρισαν ραντεβού για την ημέρα Τετάτη της ερχομένης εβδομάδας. Σήμερα το απόγευμα ευρισκόμενος σε οικογενειακή χαρά τον βρήκε το μοιραίο.  

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών στο ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου της Πάτρας. Και υπήρξε από τους γιατρούς που έφυγε φτωχός από τη ζωή. Χαρακτηριστικό της φιλοτιμίας και του αλτρουϊσμού του, είναι το γεγονός ότι φεύγοντας τις ενοχλήσεις στο στήθος του, ο Δημήτρης Περδίκης, μερίμνησε για τις ιδιαίτερες περιπτώσεις ασθενών του. Συγκεκριμένα σε έναν από τους πολλούς ασθενείς του, τον Κ.Ζ., του ποίου έκανε αλλαγές γαζών σε πληγές, φρόντισε και τον εφοδίασε με γάζες, ώστε να κάνει κατοίκον μόνος του τις αλλαγές που χρειάζονταν μέχρι να βγει από το Νοσοκομείο. Προφανώς ως γιατρός, πίστευε πως η περίπτωσή του έχριζε παραμονής του στο Νοσοκομείο.  

Ήταν παντρεμένος και με την ιταλικής υπηκοότητος σύζυγό του Σιμόνα, απέκτησαν μια κόρη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, ημέρα Σάββατο στις 11.30, από τον Ιερού Ναό Αγίου Κωνσταντίνου. Αγυιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: