ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Χορευτική συνάντηση διαμαρτυρομένων της Μενελάου



Τα παιδιά του 67ου Δημ. Σχολείου Ζαρουχλεΐκων συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλαύκου για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Με τη συμμετοχή του σχολικού χορευτικού του 67ου Δημοτικού Σχολείου, συνεχίζονται αύριο οι εκδηλώσεις στα Ζαρουχλέικα Πατρών, για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. 


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλαύκου, στον οποίο συμμετέχει το χορευτικό του 67ου Δημ. Σχολείου. Ο ίδιος Σύλλογος διοργανώνει τα χορευτικά δρώμενα επί της πλατείας, προ του ΙΝ Αγ. Τριάδος Ζαρουχλεΐκων.

Μεθαύριο Δευτέρα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την συμμετοχή πλήθους άλλων συλλόγων. Πρόκειται για τους Συλλόγους που έχουν ευαισθητοποιηθεί το πρόβλημα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που εξέχει επί ταράτσας οικήματος της πλατείας Μενελάου. Και ζητούν την απομάκρυνσή της , καθώς «περιλούζει» με τα καρκινογόνα ρέτγκεν που εκπέμπει  το παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο, που απέχει λίγα μόλις μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: