ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχει τελεσίγραφο προς Ελλάδα λέει η Κομισιόν

Οι συζητήσεις στο Brussels Group συνεχίζονται, αλλά δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο ως προς τη λήξη των εργασιών του, ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε γερμανική εφημερίδα, τόνισε ότι το βασικό σενάριο πάνω στο οποίο εργάζονται και οι τρεις θεσμοί είναι ένα, ότι δηλαδή η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη.

Ο ίδιος εκπρόσωπος της Επιτροπής παρέπεμψε σε πρόσφατη συνέντευξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία επισημαίνει ότι και οι τρεις θεσμοί που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα εργάζονται προς την επίτευξη συμφωνίας. Ο Ζ.Κ. Γιούνκερ είχε, επίσης, σημειώσει ότι παρά το γεγονός ότι οι τρεις θεσμοί έχουν ενίοτε διαφορετικές οπτικές, ο στόχος τους είναι ενιαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: