ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο «σφαγέας με το πριόνι» ετοιμάζεται πάλι στην Πάτρα

Την έχουν βάλει στο μάτι όλοι όσοι περιβαλλοντοκτόνοι αντιδήμαρχοι της Πάτρας. Η φήμη της και η αγάπη των γειτόνων έχει φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Τώρα οι ακαμάτηδες του Δήμου Πατρέων, αντί να βουλώσουν τις γούβες στους δρόμους, που κινδυνεύουμε να μας "καταπιούν", "σφάζουν" τα δέντρα, με ιστορία και προσφορά, αποκόβοντας βίαια την συλλογική μνήμη των κατοίκων της Αρόης! Έτσι αντιλαμβάνονται την συμβολή του Δήμου Πατρέων στην καλυτέρευση της ζωής του πολίτη. Εξυπηρετώντας κάποιους που ενδιαφέρονται για παρκάρισμα!



Στόχος του είναι τέσσερις περιοχές και η υπεραιωνόβια κουκουναριά της Αρόης, που γλύτωσε από τον αντιδήμαρχο της παράταξης Δημαρά και την ορέγεται η δημοτική αρχή του ΚΚΕ



Θέμα στον Σκάι από τη δημοσιογράφο
Άννα Μπουσδούκου, έχει γίνει
η κουκουναριά της Αρόης.
Ο «σφαγέας με το πριόνι» των δένδρων της Πάτρας, αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος με τον αρμόδιο Διευθυντή του τμήματος του Δήμου Πατρέων, μετά το τελευταίο του «κατόρθωμα», την πρόσφατη κοπή του πλατάνου ζωής μισού αιώνα, στο Καφέ Τάσσος, στη συνοικία Σύνορα και λόγω του ότι δεν υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις, επιχειρεί οικολογικό έγκλημα κατά της υπεραιωνόβιας κουκουναριάς της Αρόης. Εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα ΙΧδων που αναζητούν χώρο παρκαρίσματος

Τη σφαγή της κουκουναριάς, που επιχείρησε αδόξως να επιτελέσει ο αντιδήμαρχος της παράταξης Δημαρά, για εσωτερικούς λόγους προβαδίσματος στην αρχηγία της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», αναλαμβάνει ο «σφαγέας» του πρασίνου της δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ.

Θέτει το θέμα στην 13η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα συνέλθει στην αίθουσα του κτιρίου Λαδόπουλου,  στις 3 Ιουνίου 2015,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 το πρωί.

Στην εισήγηση των θεμάτων που θα εξετάσει η εν λόγω Επιτροπή, κατέχει αύξοντα αριθμό 20 και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ πέντε περιπτώσεων κοπής δένδρων.

΄Ητοι:

1.     Κοπή δέντρων επί του πεζοδρομίου της οδού Φλέμινγκ 5 & Αροανείων (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).
2.      Κοπή δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πατρέων – επί του πεζοδρομίου της οδού Αυστραλίας 100 και Πορφυροπούλου (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).
3.     Κοπή δέντρων εντός του προβλεπόμενου πεζόδρομου «Ελευθερίου Βενιζέλου» στα Βραχναίϊκα Πατρών (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).
4.     Κοπή δέντρων στην οδό Αυγής 5 & Τηλεφού 16 στην Εγλυκάδα (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).
5.     Κοπή δέντρου – κουκουναριάς επί της οδού Αρόης 5 (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής.

Εξαρτάται εάν το αντιλαμβάνονται έτσι οι περιβαλλοντοκτόνοι του Δήμου Πατρέων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: