ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Και μετά αναρωτιέστε γιατί την πολεμούν τα κανάλια

"Βόμβα" κατά των καναλιών της παραπληροφόρησης από τη Ζωή.



Κανάλια μπαταχτζήδες στη Βουλή


Ποιος πληρώνει για να εκπέμπουν τα ιδιωτικά κανάλια από τη Βουλή; Μα, φυσικά η Βουλή (δηλαδή εμείς)! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι το κανάλι της Βουλής πληρώνει 60.000 ευρώ τον χρόνο από τα χρήματα των φορολογουμένων, ώστε οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί να στέλνουν τηλεοπτικό υλικό και να κάνουν τα ζωντανά τους τσάμπα - για την ακρίβεια, στην υγεία του "κορόιδου" λαού.

"Με φρίκη διαπίστωσα ότι το κανάλι της Βουλής πληρώνει 60.000 ευρώ κάθε χρόνο για τις οπτικές ίνες που χρησιμοποιούν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί", είπε η πρόεδρος της Βουλής, χωρίς να πει συνολικά πόσα χρήματα έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια η Βουλή για τα κανάλια. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ακόμη ότι το κανάλι της Βουλής χρησιμοποιεί τηλεοπτικό υλικό που γράφει "αρχείο ΔΤ"! Μιλάμε για ένα κανάλι που σήμερα δεν υπάρχει και είχε ζωή ολίγων μηνών, αλλά κάποιοι έσπευσαν να βάλουν το λογότυπο - ρετσινιά στο αρχειακό υλικό.

(Από σχόλιο της ΑΥΓΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: