ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΚΡΗΤΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Αυτό ήταν το κεντρικό θέμα της ομιλίας – αποτέλεσμα ιστορικής έρευνας – του Σήφη Μιχελογιάννη* στην κεντρική τιμητική εκδήλωση για τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, την οποία διοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η 5η Ταξιαρχία Πεζικού.

 *Ο Σήφης Μιχελογιάννης είναι πρόεδρος της Επιτροπής Χανίων της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και υπεύθυνος του Ελληνικού Τμήματος της Δ.Ε.Φ.Ν.Κ. για την Κρήτη. Ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών της Αθήνας, της Νομικής Θεσσαλονίκης, της Ελληνογαλλικής σχολής των Χανίων και του Φιλολογικού Τμήματος του Γαλλικού Ινστινούτου Αθηνών.

Διετέλεσε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση, πρόεδρος της Διακομματικής επιτροπής της Βουλής για την καθιέρωση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας στην Ελλάδα, μέλος της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 1975, καθώς και πρόεδρος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Προεδρίας και Μορφωτικών Υποθέσεων. Εκλέχτηκε Βουλευτής Χανίων στις εκλογές του 1977, 1981, 1985, 1993 και 1996.

Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του δημοσιεύεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: