ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
 
Απεβίωσε και ο Άκης Βασιλόπουλος της ΟΜ Νοτίου διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο οργανωτικός Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ., Φώτης Καλένης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, χθες.

Το τραγικό αυτό γεγονός έγινε γνωστό από τον γενικό γραμματέα του Κόμματος, Γιάννη Μοίρα.
«Ο Φώτης Καλένης ήταν νέος άνθρωπος, ευγενικός και καλωσυνάτος. Δυνατός αγωνιστής, αγνός πατριώτης. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. τιμούμε τη μνήμη του», συμπλήρωσε ο κ. Μοίρας στην ανακοίνωσή του.

«Τιμή για έναν κορυφαίο ΑΝΕΛ, συναγωνιστή, που η σκληρή μοίρα του έκοψε το νήμα. ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΝΗΣ με χρυσά γράμματα», τόνισε για την απώλεια του Φώτη Καλένη, o Υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ. 

Σήμερα απεβίωσε ο σ. Βασιλόπουλος Άκης, μέλος της ΟΜ Νοτίου διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ. Η κηδεία  του  θα γίνει αύριο Παρασκευή 29 Μαΐου, στις 6 μμ, στην Αγία Τριάδα Πατρών, στη συνοικία Προσφυγικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: