ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Για την αείμνηστη Ντέπη Μαντά, του Discover



Για την αείμνηστη Ντέπη Μαντά, την ψυχή του βιβλιοπωλείου Discover με αφορμή την συμπλήρωσης ενός έτους από την απρόσμενη φυγή της…

Η οικογένεια της, το βιβλιοπωλείο και οι φίλοι της θα τιμήσουν την μνήμη της, την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην δική μας Ντέπη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Η κα Ειρήνη Λιάμπα, ψυχολόγος και
Ο κ. Κώστας Λογαράς, συγγραφέας.


Θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση η κα Δώρα Πετρίδη στο τραγούδι με την συνοδεία του κ. Γιώργου Δίπλα στο πιάνο σε αγαπημένα κομμάτια της Ντέπης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί video που ετοίμασε ο κ. Χρήστος Τσάμης, μία φωτογραφική διαδρομή στη ζωή της και στους χώρους που πέρασε και θα μιλήσουν για την ίδια, άνθρωποι των γραμμάτων καθώς και δικοί της άνθρωποι.

Λόγια αγάπης γραμμένα από ξεχωριστούς φίλους της όπως και σκέψεις και συναισθήματα από κείμενα της Ντέπης, θα διαβάσουν οι κυρίες Μαίρη Σιδηρά και Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: