Για σημερινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, που πουλάνε ως «αποκλειστικά» ξαναγραμμένα σχόλια και έγγραφα που αναρτώνται δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και στοχοποιούν τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνο Σκουρλέτη για δαπάνη, τάχα ανακαίνισης του γραφείου του, ύψους 6.088,50 ευρώ, κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας.


Όπως αναφέρει, «η δήθεν αποκάλυψη "σέρνεται" σε ορισμένης ποιότητας δημοσιογραφικά γραφεία από τον περασμένο Απρίλιο και έχει ήδη απαντηθεί.

Αλλά οι υπερασπιστές των… συνταξιούχων δεν ασχολούνται με τέτοια «ψιλά γράμματα». Οι πρωτεργάτες της σημερινής συκοφάντησης έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι και ο λόγος που δεν πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, καθυστερούν προγράμματα απασχόλησης και απειλείται η χώρα με χρεοκοπία.

Αυτό ακριβώς είναι το μέτρο της σοβαρότητάς τους.Ψέματα, κακόβουλα σχόλια, ανυπόστατες κατηγορίες, χαρακτηρισμοί που στερούνται σοβαρότητας και εμπάθεια που ξεπερνάει τα όρια, επιστρατεύονται εναντίον του υπουργού Εργασίας.

Το υπουργείο Εργασίας υπενθυμίζει ότι ότι την ίδια ώρα που κάποια ΜΜΕ «κιτρινολογούν» για το πόσοι άποροι θα πληγούν από τις δαπάνες τακτοποίησης γραφείων στο υπουργείο Εργασίας, δίνει την μάχη για:

· την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

· την υπεράσπιση συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

· ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις

· την αύξηση του κατώτατου μισθού

· το χτύπημα της αδήλωτης εργασίας

«Και για να τελειώνουμε με την «μπαγιάτικη» λασπολογία. Στο γραφείο του υπουργού Εργασίας κ. Πάνου Σκουρλέτη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορούν να το βεβαιώσουν δεκάδες συνδικαλιστές και όλοι οι εργαζόμενοι του υπουργείου που γνωρίζουν τον χώρο.

Αλλά, η αλήθεια δεν εμπόδισε ποτέ την κίτρινη δημοσιογραφία να κάνει τις "αποκαλύψεις" της», καταλήγει το υπουργείο.