ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Προς το συμφέρον όλων μια συμφωνία για την Ελλάδα


Λευκός Οίκος: Προς το συμφέρον όλων μια συμφωνία

 

 

Ο Λευκός Οίκος επιμένει με παρέμβασή του


Προς το συμφέρον όλων μια συμφωνία  που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές , δήλωσε  ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ,  προσθέτοντας άλλη μια παρέμβαση των ΗΠΑ για το ελληνικό ζήτημα, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις και του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών.


«Είναι προς το συμφέρον όλων των πλευρών σε αυτές τις συνομιλίες να επιλύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε συμφωνία που δεν θα δημιουργήσει αχρείαστη αναταραχή στις χρηματαγορές. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι προς το συμφέρον κανενός», δήλωσε ο Έρνεστ, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Σε ερώτηση για το ρόλο του ΔΝΤ, ο κ. Ερνεστ απάντησε: ότι «είναι σαφές ότι το ΔΝΤ είναι μέρος των συνομιλιών και οργανισμοί όπως το ΔΝΤ έχουν έναν ρόλο να παίξουν». Υπενθύμισε ακόμη ότι το ΔΝΤ «έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα».

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου πρόσθεσε ότι με την πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές να εργαστούν από κοινού για μια συμφωνία που δεν θα προκαλέσει αναταραχή στις χρηματαγορές.


Λιού: Απαιτείται ευελιξία απ' όλες τις πλευρές

Κάλεσμα προς "όλα τα εμπλεκόμενα μέρη" στις συνομιλίες με την Ελλάδα να "μετακινηθούν" από τις θέσεις τους για να αποφευχθεί μια "κρίση" απηύθυνε χθες, όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού.

"Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πρέπει να μετακινηθούν" από τις θέσεις τους, δήλωσε ο Λιού στο τέλος της συνόδου της Ομάδας των Επτά (G7) στη Δρέσδη.

"Πρέπει να υπάρξει ευελιξία εκ μέρους των θεσμών", όμως ταυτόχρονα "πολύ δύσκολες αποφάσεις" πρέπει να ληφθούν από την Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, πρόσθεσε, απευθύνοντας έκκληση να "επιλυθεί" το πρόβλημα "προς το συμφέρον όλων και της παγκόσμιας οικονομίας".


Δεν υπάρχουν σχόλια: