ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δεν μπήκατε για το Μνημόνιο στη φυλακή κ. Κασιδιάρη


Γ. Βαρουφάκης: Δεν μπήκατε για το Μνημόνιο στη φυλακή κ. Κασιδιάρη, αλλά για τις εγκληματικές σας πράξεις (Video) 

Αλλά για τις εγκληματικές σας πράξεις - Υπενθύμιση υπουργού Βαρουφάκη


"Δεν ήσασταν στη φυλακή κ. Κασιδιάρη, λόγω της αντίστασης σας, στο μνημόνιο, αλλά για τις εγκληματικές σας πράξεις."  "Δεν σας κλείσαμε εμείς στη φυλακή, αλλά η ελληνική πολιτεία" απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στη Βουλή, στον βουλευτή της Χ.Α. όταν ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στη φυλακή, λόγω του αντιμνημονιακού του αγώνα.


"Δεν έχω άποψη, δεν είμαι δικαστής, αλλά, δεν μπήκατε φυλακή για την αντίστασή σας στο Μνημόνιο, κ. Κασιδιάρη" επανέλαβε και αρνήθηκε να συνεχίσει τη συζήτηση με τον κ. Κασιδιάρη και τους βουλευτές της Χ.Α. που ωρύονταν "το ίδιο κάνει", εξομοιώνοντας την εγκληματική τους δράση με τους αγώνες του λαού κατά των Μνημονίων, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, αναφορικά με τον δανεισμό από το Δ.Ν.Τ. και του "κουρέματος" του δημοσίου χρέους καθώς και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: