ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Βλάσσης Βελλόπουλος για την κουκουναριά: Αίσχος τους!



Δήλωση του γνωστού οικολόγου, στο Istologio G. Mosxou, με την οποία κατακεραυνώνει την δημοτική αρχή Πελετίδη

«Λυπάμαι, για το έγκλημα που ετοιμάζουν αυτοί οι εγκληματίες του περιβάλλοντος, που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος μνήμης». Είναι η δήλωση του γνωστού οικολόγου, Βλάσση Βελλόπουλου, στο Istologio G. Mosxou, με την οποία κατακεραυνώνει την δημοτική αρχή Πελετίδη.


Με τα παραπάνω λόγια ο διεθνής οικολόγο, εκφράζει τον αποτροπιασμό τους για τα σχέδια του δήμου Πατρέων, να σφαγιάσει την υπεραιωνόβια κουκουναριά στην Αρόη, και το ανακοινώνει τώρα που οι δημότες θα βγουν σε τριήμερη αργία και η Πάτρα θα αδειάσει.

 «Είναι ντροπή τους και αίσχος, που θα τους ακολουθεί αιώνια. Αντί να προστατεύσουν το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών, βάλθηκαν να κόψουν δένδρο που είναι η  ιστορία μίας ολόκληρης συνοικίας δεμένης μαζί του» τονίζει ο Βλ. Βελλόπουλος.

Και προτρέπει:

«Πρέπει να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι για να σώσουν την κουκουναριά, που δεν κινδυνεύει από τίποτε άλλο, παρά μόνον από την μανία αυτών που την ζωή τους την περνούν ανακατεύοντας τσιμέντα, μπετό και σίδερα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: