ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

∆ωρεά τροφίμων και αντισηπτικών από το Στέκι Αλληλεγγύης



Το Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «εκείστο Νότο» παρέδωσε σε εκπροσώπους του πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Άγιος Γεώ ργιος», 80 κιλά τρόφιμα και 6 κούτες αντισηπτικών και ειδών προσωπικής υγιεινής.
Η δωρεά προορίζεται για να καλύψει μέρος των αναγκών Ρομά της Κάτω Αχαΐας που λόγω της υγειονομικής κρί σης αλλά και των συνθηκών διαβίωσης ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και η παράδοσή τους έγινε σε συνεννόηση με την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων ΡΟΜΑ.

Μέρος των υλικών διατέθηκαν στη ∆ομή από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και από την Αλληλεγγύη για Όλους. Σε σύντομο διάστημα θα διατεθεί και άλλη ποσότητα τροφίμων.

Να σημειωθεί πως είναι η τρίτη δράση που υλοποιεί το Στέκι Αλληλεγγύης μετά την παράδο ση τροφίμων σε 62 οικογένειες τη Με-γάλη Εβδομάδα και την διάθεση ποσότητας αντισηπτικών και ειδών προσωπικής υγιεινής σε συνεργασία με μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Το Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού ενεργοποιήθηκε στις 8 Απρίλη 2020 και με τη δράση του στον τομέα στήριξης ευάλωτων ομάδων, υλοποιεί το σύνθημα, «Μένουμε Όρθιοι στην κρίση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: