ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ανοικτή εκδήλωση του Αρκτικού ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας


Η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Γιώτα Ζέβλα, ψυχή του Στεκιού Αλληλεγγύης ΣΥΡΙΖΑ στο Αρκτικό Διαμέρισμα Πάτρας, κλίνει τα ενενήντα χρόνια της και σβήνει τα κεράκια υπό το βλέμμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αριστεράς ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου. Δίπλα της η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, αριστερά ο τότε βουλευτής Κώστας Σπαρτινός και δεξιά ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κόντης (Φωτογραφία αρχείου Istologiou G. Mosxou της 24-3-2019).

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:00 μμ.
Στην πλατεία Ντε Μιράντα (Γήπεδο Παναχαϊκής) στην Πάτρα


Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση για την ανάλυση του προγράμματος ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ διοργανώνουν οι Οργανώσεις Μελών Αγίας Σοφίας – Ζαβλανίου και Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.  
Οι Οργανώσεις Μελών Αγίας Σοφίας – Ζαβλανίου και Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας διοργανώνουν ανοικτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση για την ανάλυση του προγράμματος ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:00 μμ.
Στην πλατεία Ντε Μιράντα (Γήπεδο Παναχαϊκής) στην Πάτρα

Θα μιλήσουν:
Σία Αναγνωστοπούλου – Βουλευτής Αχαΐας, Αναπληρώτρια Τομεάρχης για Ευρωπαϊκά Θέματα Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Μάρκου - Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κώστας Σπαρτινός, πρώην Βουλευτής Αχαΐας και μέλος της Κ.Ε. Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Σημ.: Θα υπάρξει πρόβλεψη για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: