ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Στις καλένδες ο διαγωνισμός για τις καντίνες της Πλαζ


Μόνον για ηλιοβασιλέματα προς το παρόν, στην Πλαζ. Για καντίνες έχουμε καιρό ακόμη, αν και μίσασε το καλοκαίρι. Το Ιερατείο της οδού Μαιζώνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη.
Θα συντρέξουν προς το παρόν ειδικοί λόγοι και εκ του αποτελέσματός των, θα αποφανθεί. Για την ώρα απολαύστε τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα προς την Βαράσοβα. Κάνετε και καμιά απογευματική βουτιά με το βλέμμα στραμμένο στην Παλιοβούνα (Κλόκοβα επί το ευγενικότερον)  και παρηγορηθείται ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει καλύτερες μέρες! Αγνοείστε τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που πάντως θα είναι παροδικά!

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26/6/2020 δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρων για απλή χρήση σε αιγιαλούς και παραλίες από τρίτους για την εγκατάσταση καντινών, δεν θα πραγματοποιεί προκειμένου να υπάρξει αλλαγή – βελτίωση των όρων (προσαρμογή κάποιων) της σχετικής διακήρυξης προς εξασφάλιση των συμφερόντων  τόσο του Δήμου, όσο και των ενδιαφερομένων και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημέρα και ώρα της δημοπρασίας, ενημερωνόμαστε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων και μην διαμαρτύρεστε..

Οι περιοχές για τις οποίες θα γίνει η δημοπρασία είναι η περιοχή της Πλαζ 150 μέτρα από τον Φάρο προς το πρώην Κάμπινγκ του ΕΟΤ, η περιοχή 270 μέτρα από τον Φάρο προς το πρώην Κάμπινγκ του ΕΟΤ και η περιοχή Δάφνες.

Εάν ενδιαφέρεστε γι αυτά και όχι μόνον να απολαύστε τα υπέροχα βραδινά σουβλάκια, απευθυνθείτε για πληροφορίες, καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Πατρέων, Βότση 38 και στα τηλέφωνα: 2613.610256 και 2613.610336.

Δεν υπάρχουν σχόλια: