ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Τσίπρας: Η προγραμματική απάντηση της Αριστεράς σε 6 άξονες



«Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν εδώ στο Ελληνικό γιατί με την ανάληψη της εξουσίας από τον Κ. Μητσοτάκη περίμενα ότι θα ήταν μπουλντόζες εδώ αλλά τίποτα. Όλα είναι όπως τα αφήσαμε»

Η παραγωγή, η εργασία, το κοινωνικό κράτος, η πολιτική για τη νέα γενιά, το περιβάλλον τα δικαιώματα είναι οι 6 άξονες της προγραμματικής απάντησης της Αριστεράς για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο όπως την περιέγραψε στην ομιλία του στην ΚΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας 

Την προσθήκη στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ το  «Προοδευτική Συμμαχία» εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Ν.Δ. για το σκάνδαλο Novartis και για τις «μεθόδους παρακράτους» που χρησιμοποιεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν μπορεί να μιλά για σκεωρία πλέον η κυβέρνηση όταν έχει αναγνωρισθεί ως σκάνδαλο στην Αμερική. 

Επίσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι χρησιμοποιεί «μεθόδους παρακράτους» ενώ παράλληλα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα.

«Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν εδώ στο Ελληνικό γιατί με την ανάληψη της εξουσίας από τον Κ. Μητσοτάκη περίμενα ότι θα ήταν μπουλντόζες εδώ αλλά τίποτα. Όλα είναι όπως τα αφήσαμε» είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας.

Με την ευκαιρία σας καλώ να θυμηθούμε μαζί ποια ήταν η εικόνα της χώρας έναν χρόνο πριν και να τη συγκρίνουμε με τη σημερινή. Η Ελλάδα, τον Ιούλη του 19, ήταν μία χώρα που είχε πλέον όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει το άλμα προς το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: