ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο φόβος προστατεύει τους ναρκοεμπόρους του Noor1


Χθες ο ανακριτής Ι. Πετρόπουλος έγινε ο έκτος κατά σειρά ανακριτής που αποχωρεί από την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1 ή αρνείται να την αναλάβει, καθώς ζήτησε μετάθεση για προσωπικούς λόγους από τον Πειραιά στη Χαλκίδα.


Μία ακόμα μακάβρια σύμπτωση αφορά την ασυνήθιστα μεγάλη θνησιμότητα των μαρτύρων της υπόθεσης, καθώς μέχρι τώρα έχουν πεθάνει εννέα από αυτούς, κατά κανόνα από φυσικά αίτια (ένας θεωρείται ότι πυροβολήθηκε στις φυλακές της Τουρκίας όπου κρατούνταν).

Πάντως το αίτημα του τελευταίου ανακριτή Ι. Πετρόπουλου να μετατεθεί στη Χαλκίδα μένει να γίνει αποδεκτό από την προϊσταμένη υπηρεσία, καθώς προηγούμενο αίτημά του, με το οποίο ζητούσε να του δοθεί επικουρικός ανακριτής λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, είχε μείνει στα αζήτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: