ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Γιατί δεν διανοίγεται ο παραλιακός δρόμος Αγ. Βασιλείου;



Ώρα Πατρών: Ευρεία συνάντηση φορέων της περιοχής για την επίλυση ζητημάτων στην Δ.Ε. Ρίου, με τον Βαγγ. Κατσακούλη
Η αδράνεια που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, για τη διάνοιξη της παραλιακής ζώνης από τον Άγιο Βασίλειο έως το Ρίο.
Και σε ποιο λόγο οφείλεται, ότι  10  χρόνια τώρα δεν έχουν καθοριστεί οι πράξεις αναλογισμού, με αποτέλεσμα να μην έχει διανοιχτεί ο παραλιακός δρόμος, να μην αποδίδεται ο αιγιαλός στους δημότες, την στιγμή που πρέπει να δοθεί τέλος στη διαμάχη του Δήμου Πατρέων με την Κτηματική Υπηρεσία, ήταν ζητήματα που επιφυλάχθηκε να απαντήσει ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρίου Βαγγέλη Κατσακούλης, στους φορείς της περιοχής, που τον συνάντησαν, μετά από πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Πατρέων, Γιάννη Τσιμπούκη.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά, από την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Σήμερα στο πρώην Δημαρχείο του Ρίου έγινε σύσκεψη για ενημέρωση, με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου της «Ώρα Πατρών» και πρώην Αντιδημάρχου Γιάννη Τσιμπούκη με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ρίου κ. Βαγγέλη Κατσακούλη.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θόδωρος Ξυλιάς, η Πρόεδρος της κοινότητας του Ρίου κ. Νικολίτσα Μπετιχαβά, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Βασιλείου  κ. Βασίλης Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου κ. Δημήτρης Καραΐσκος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να θέσουν τοπικά προβλήματα της περιοχής στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και να ενημερωθούν για την πορεία της σύνδεσης αποχέτευσης όλων των κοινοτήτων αλλά και για την χαρακτηριστική αδράνεια που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, για τη διάνοιξη της παραλιακής ζώνης από τον Άγιο Βασίλειο έως το Ρίο.
Εκφράστηκε δε η απορία και η αγωνία, ότι 10 χρόνια τώρα σημαντικά έργα για την περιοχή τους δεν έχουν προχωρήσει, ενώ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο από τη δημαρχία Λιακόπουλου.
Επίσης ρώτησαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για ποιο λόγο 10 χρόνια τώρα δεν έχουν καθοριστεί οι πράξεις αναλογισμού με αποτέλεσμα να μην έχει διανοιχτεί ο παραλιακός δρόμος, να μην αποδίδεται ο αιγιαλός στους δημότες και να δοθεί τέλος στη διαμάχη του Δήμου Πατρέων με την Κτηματική Υπηρεσία.
Από την μεριά του ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσακούλης ενημέρωσε ότι, θα προχωρήσει σε επιτόπια αυτοψία, ενώ θα ενημερωθεί από τους υπηρεσιακούς παράγοντες  για το που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση και δεσμεύτηκε να ενημερώσει στο αμέσως προσεχές διάστημα για την πορεία των ζητημάτων».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: