ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Πυρκαγιά στην μίνι Περιμετρική απείλησε ελαιώνα!

Ευτυχώς, κατέκαυσε μόνον ξερά χόρτα - Άμεση η επέμβαση της ΠΥ
Πυρκαγιά εντός κατοικημένης περιοχής, στη συμβολή της μίνι Περιμετρικής Πάτρας, με την οδό Παντοκράτορος ξέσπασε στις 4 το απόγευμα σήμερα, ενώ έπνεαν δυνατοί άνεμοι. 


Κατέκαυσε ξερά χόρτα δίπλα από κατοικία και απείλησε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ ο κίνδυνος στην περίπτωση αυτή, ήταν πιθανός, για τον διπλανό ελαιώνα του κτήματος Γιαννακόπουλου, σε περίπτωση προσπέλασης της μίνι Περιμετρικής και μετάδοσης  της πυρκαγιάς, με ανυπολόγιστες συνέπειες. 

Ή άμεση επέμβαση  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποσόβησε τον κίνδυνο. Πάντως, όπως λένε οι κάτοικοι, αυτός δεν εξέλιπε, αφού τα οικόπεδα, στα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονται σε εγκατάλειψη. Οι φωτογραφίες κάτω δείχνουν τι απέμεινε από την πυρκαγιά.

Επίσης, άλλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κουνόπετρα Ληξουρίου, στην Κεφαλονιά. Στο σημείο επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ. Στο νησί πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: