ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε περιοδεία στην περιοχή της Κλειτορίας



Στο πλαίσιο των εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ενημέρωση και τον διάλογο με τους πολίτες

Περιοδεία στην περιοχή της Κλειτορίας  πραγματοποίησε την (Κυριακή 21 Ιουνίου)  κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών  του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων  με τους Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, τον συντονιστή της Ο.Μ Χάρη Κακανά και το μέλος της Ν. Ε Αχαΐας Κώστα Κακκαβά.
Στο πλαίσιο των εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ενημέρωση και τον διάλογο με τους πολίτες για το πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ», γίναμε αποδέκτες προβλημάτων που χρονίζουν και απασχολούν την ευρύτερη περιοχή με χαρακτηριστικότερο αυτό του κλεισίματος της «Τράπεζας Πειραιώς».
Στην συνέχεια  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα νέα μέλη του κόμματος στην περιοχή.
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές στα δημοτικά διαμερίσματα της επαρχίας του Δήμου μας ώστε να φτάσει το μήνυμα της καμπάνιας «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: