ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

«Το δικό μου Παρίσι» από τον Ελισσαίο Βγενόπουλο


Αναμένει ψήφο για το εξώφυλλο του βιβλίου του!
«Παρίσι, η πρωτοδεύτερη γραφή του ολοκληρώθηκε. Φρόντισα να συμπέσει με τα 60α μου γενέθλια, σαν ένα είδος απολογισμού. Εξ άλλου έτσι ζούμε, με απολογισμούς συνειδητούς ή ασυνείδητους. Ελπίζω να κράτησα τον υβριδικό χαρακτήρα του βιβλίου, όπως είχα σχεδιάσει εξ αρχής, η νεκροψία θα δείξει...» αναφέρει ο συγγραφέας Ελισσαίος Βγενόπουλος.
Και ενημερώνει:
«Το Reperage θα το στείλω σε πολλούς, θα το διαβάσουν λίγοι (είναι και  450 σελίδες, είναι αλήθεια), θα το εκτιμήσουν ακόμα λιγότεροι, αλλά όλοι μπορούν να μου πουν ποιο από τα εξώφυλλα προτιμούν. Το διάβασμα είναι προαιρετικό, αλλά η  ψήφος για το εξώφυλλο υποχρεωτική… Αναμένω και μην ξεχνάμε, την Αγάπη, την Καλοσύνη, την Ευγένεια, τη Σκέψη και την Ελευθερία τις βρίσκουμε σε  ουρανούς πληθυντικούς και πάντα σε πτώσεις αιτιατικές. Saludos amigos». 
Παράλληλα ο συγγραφέας προτρέπει:
Υ.Γ. Προωθήστε το όπου νομίζετε και στείλτε μου τα σχόλια και τις παρατηρήσεις όλων στο email elissaiosb@gmail.com. Πέρα από τον υβριδικό να αποκτήσει και διαδραστικό χαρακτήρα ‘’Το δικό μου Παρίσι’’. Το ιδανικό πάντως target group είναι οι καθηγητές της Γαλλικής φιλολογίας και βέβαια οι άνθρωποι που έχουν ‘’ταξιδέψει’’ στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: