ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Στο τραπέζι του διαλόγου τα ΕΑΣ Αιγίου


Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο συνεργάτης του βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου  επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 26/6,  το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αίγιου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Αιγίου Π. Γεωργόπουλος ,ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων των Ε.Α.Σ. Αιγίου  Γ. Σαζακλής,  ο Γεν. Γραμματέας Γ. Σπυρούλιας και το μέλος Χ. Πανουτσακόπουλος.



Συζήτησαν σε εποικοδομητικό κλίμα και ανέλυσαν σε βάθος τα προβλήματα που ταλανίζουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Αιγίου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε  στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των Ε.Α.Σ., στη κατοχύρωση νομοθετικά του επιδόματος της επικινδύνου και ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων, στην ενίσχυση των Ε.Α.Σ. με νέες παραγγελίες αλλά και στην υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Οι βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ  Αχαΐας δεσμευτήκαν να παρέμβουν και να πιέσουν την κυβέρνηση με άμεσες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθεί μια ολοκληρωμένη λύση για το σύνολο των ζητημάτων, καθώς στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια και τον αγώνα των εργαζόμενων των Ε.Α.Σ. .Πρέπει άμεσα να σταματήσει ο θεσμός της «ενοικίασης» εργαζομένων και να γίνουν μόνιμες προσλήψεις για να μη χαθεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Ε.Α.Σ. που είναι η τεχνογνωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: