ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο Γιαννούλης εξηγεί στον Λαζαρίδη και τη Ν.Δ. τι είναι το παρακράτος




«Παρακράτος είναι μία σειρά από τακτικές που λειτουργούσαν σε αυτό που έχει γονιδιακά η ΝΔ, το βαθύ κράτος» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


«Παρακράτος είναι το στέλεχος της ΝΔ που δολοφόνησε τον Τεμπονέρα. Παρακράτος είναι μία σειρά από τακτικές που λειτουργούσαν σε αυτό που έχει γονιδιακά η ΝΔ, το βαθύ κράτος» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης απευθυνόμενος στον «γαλάζιο» βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη.

«Μιλάμε για ένα κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της θητείας του πέρα από τα αφηγήματα, τις φήμες και τις διαδόσεις, δεν υπάρχει ένα ονοματοεπώνυμο με μία διαδρομή χρήματος, σε μία Προανακριτική που έχει δύο καταγγελίες» τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Η μία, δε ξέρω πώς, αλλά δεν έχει τύχει ούτε καν της συνταγματικής οδού. Πρόκειται για την υπόθεση με τα 2,6 εκατ. ευρώ στον Παπασταύρου που αρχειοθετήθηκε χωρίς να περάσει στη Βουλή» υπογράμμισε ο Χρ. Γιαννούλης.

«Το δεύτερο, για το οποίο δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, είναι τα εμβάσματα της κυρίας Ράικου. Η αλαζονικά αυτοδυναμία της ΝΔ οδηγεί στην Προανακριτική με την ιδιότητα της υπόπτου τη συνάδελφό μας Γιάννα Παπαδάκου όπου ακόμα και η ΕΣΗΕΑ την υπερασπίστηκε. 

Είναι θράσος η αυτοδυναμία της πλειοψηφίας μη τηρώντας θεσμικά και δεοντολογικά κεκτημένα δεκαετιών να καλεί δημοσιογράφο, ερευνήτρια που ο Σταύρος Ψυχάρης την έστειλε να πάρει συνέντευξη τον Φαλτσιάνι. 

Ούτε ο Παππάς, ούτε ο Τσίπρας την έστειλαν. Καλούν ως ύποπτο την συνάδελφο που αποκάλυψε τα τρία εμβάσματα της κυρίας Ράικου» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν αμφισβητώ την δικαιοσύνη, κάνω κριτική. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» σημείωσε ο Χρ. Γιαννούλης.

«Αναζητούν σανίδα σωτηρίας με φτηνούς αντιπερισπασμούς»

«Η υπόθεση Μιωνή είναι ένας φτηνός αντιπερισπασμός της κυβέρνησης για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Χρησιμοποιούν ως σανίδα σωτηρίας ένα πρόσωπο που διώκεται για μία σειρά από αδικήματα. Με αποσπασματική και προφανώς επιλεκτική διαρροή απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε μία χώρα η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία τρίτη χρεοκοπία, εξαιτίας της ατολμίας της κυβέρνησης να λάβει γενναία μέτρα.

Έχουμε μία κυβέρνηση που αμύνεται για μία αδιαφανή διαχείριση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τα ΜΜΕ και ανάμεσα τους μέσα ζόμπι, μαϊμού, ανύπαρκτα, φιλικά προς τη ΝΔ.

Μία κυβέρνηση που ανοίγει το δρόμο στις απολύσεις, μειώνει τους μισθούς, που προχωρά χωρίς στόχο, ανερμάτιστα, στην αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό τομέα.

Μία κυβέρνηση που ξεκίνησε να δίνει το υπόδειγμα του επιτελικού κράτους με τα 80 εκατομμύρια στα ΚΕΚ, με τις αποφάσεις να ενισχυθεί η ιδιωτική εκπαίδευση.

Σε αυτή τη συγκυρία έρχεται λοιπόν ως σανίδα σωτηρίας ο Μιωνής. Ο οποίος είναι εμπλεκόμενος στη λίστα Λαγκάρντ, κλήθηκε να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ και αρνήθηκε, διώκεται για φοροδιαφυγή και μία σειρά από αδικήματα.
Ξαφνικά λοιπόν μία απόμαγνητοφωνημένη συνομιλία, ένα υλικό που δεν έχει ελεγχθεί για την γνησιότητα και την αξιοπιστία του, κατατίθεται στην προανακριτική.

Ο κύριος Πλεύρης προφητεία είδε στις 5 Φεβρουαρίου όταν  έθεσε ερώτημα που προκύπτει από ηχητικό που κατατέθηκε τον Ιούνιο.
Ποιο είναι αλήθεια το σκάνδαλο με το Νίκος Παππά;  Ποιο είναι το παρακράτος και το σκάνδαλο;

Είναι παιδαριώδης η προτροπή – απαίτηση του κυρίου Πέτσα να διαγραφεί ο Νίκος Παππάς. Αν έχουν κότσια ας παραπέμψουν τον Νίκο Παππά και τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί εκεί στοχεύουν» υπογράμμισε ο Χρ. Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: