ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η Νοβάρτις ομολόγησε την ενοχή της!


«Έκθετοι παραμένουν όσοι από την ΝΔ και το ΚΙΝΑΛΛ μιλούν για σκευωρία»!


«Αναμένουμε να δούμε πώς θα σχολιάσει τώρα την παραδοχή της ίδιας της Novartis ο κ. Μητσοτάκης. Ίσως έτσι να εξηγείται η απόφαση του να ρίξει τώρα στην αρένα το παρακράτος των παράνομων ηχογραφήσεων, λίγες μέρες πριν δημοσιοποιηθεί η απόφαση αυτή που του ήταν ήδη γνωστή...».

Με τα παραπάνω καταλήγει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την δημοσιοποίηση κι επισήμως, από το αμερικανικό δημόσιο της παραδοχής ενοχής της Νοβάρτις, που δέχθηκε να κλείσει με συμβιβασμό τη διαφθορά που προκάλεσε σε Έλληνες αξιωματούχους με την υπόθεση των φαρμάκων.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναλυτικά επισημαίνει: 

«Έκθετοι παραμένουν όσοι από την ΝΔ και το ΚΙΝΑΛΛ μιλούν για σκευωρία! 

Όπως ανακοινώθηκε χθες από τις αμερικανικές αρχές, η Novartis συμφώνησε να πληρώσει 340 εκατ. ευρώ σε συμβιβασμό με το αμερικανικό Δημόσιο, από τα οποία τα 310 αφορούν αποκλειστικά και μόνο την παράνομη δραστηριότητα της στην Ελλάδα, παραδεχόμενη πως διέφθειρε αξιωματούχους για να επηρεάσει τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και υγειονομικών υπηρεσιών την περίοδο 2012-2015, δηλαδή την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά.

Πρόκειται για απόφαση-κόλαφο που ισοπεδώνει όλη την προπαγάνδα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis.
Αναμένουμε να δούμε πώς θα σχολιάσει τώρα την παραδοχή της ίδιας της Novartis ο κ. Μητσοτάκης.

Ίσως έτσι να εξηγείται η απόφαση του να ρίξει τώρα στην αρένα το παρακράτος των παράνομων ηχογραφήσεων, λίγες μέρες πριν δημοσιοποιηθεί η απόφαση αυτή που του ήταν ήδη γνωστή...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: