ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

140.000 προβολές στο youtube και 280.000 στο facebook



Έγινε "σήμα κατατεθέν"το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την διαπλοκή μιντιαρχών με την κυβέρνηση και αντάλλαγμα την σιωπή τους, έναντι του... Μωυσή προκαλώντας ανησυχία στο κατεστημένο της ψευδοενημέρωσης! 

84% συμφωνί με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, 16% δεν συμφωνεί.
140.000 προβολές στο youtube και 280.000 στο facebook ως προχθές Σάββατο, το έκαναν βάϊραλ και αποδεικνύουν έτσι, την θεαματική απήχηση που είχε το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την διαπλοκή ΜΜΕ με την κυβερνητική πολιτική, στον κόσμο και τελικά πέτυχε τον σκοπό του, που ήταν να στηλιτεύσει την αθρόα αδιαφανή χρηματοδότηση των μίντια με αντάλλαγμα τον μόνιμο θαυμασμό και την απόλυτη συναίνεση στην πολιτική και τα έργα της κυβέρνησης Μητσοτάκης.
Παράλληλα ξεσήκωσε από τους καναπέδες τους εκπροσώπους του κατεστημένου που είχαν βολευτεί, περίπου έναν χρόνο τώρα, επαναπαυόμενοι στις δάφνες της ψυδοπληροφόρησης που προσκόμιζε στο μιντιακό σύστημα. Και αίφνης ήρθε  το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του διαδικτύου, για να τους αφυπνήσει κια να καταδείξει την απαξίωση των πολιτών σε τέτοιου είδους πληροφόρηση.
Ξεκίνησαν με δηλητηριώδη σχόλια τα γνωστά μέσα της φασιστικής παραπληροφόρησης ότι δήθεν βλάφθηκε το... κύρος των δημοσιογράφων τους! Ζήτησαν να κατέβει το σποτ και έβαλαν το ελεγχόμενο από την ΝΔ συνδικαλιστικό όργανο της ΕΣΗΕΑ να διαμαρτυρηθεί, που ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε γι αυτό που όλοι γνωρίζουν, μα κανείς δεν είχε το θάρρος ή την θέληση να το ξεσκεπάσει! Και προς επιβεβαίωση του δίκαιου της διαμαρτυρίας τους, ξεκίνησαν για δημοσκοπήσεις. 
Πλην όμως στην πρώτη κιόλας δημοσκόπηση, έφαγαν κατάμουτρα την χλαπάτσα, από τους πολίτες, που σε ποσοστό 84% απέδειξαν ότι όλοι δεν πάνε κάτω αμάσητο τον... Μωυσή, που μας έσωσε, τον Μητσοτάκη μας, που μας έβγαλε ζωντανούς, αλλά με μία ανεργία που έφθασε στις επιπλέον 100 χιλ. άτομα, με το ένα τρίτο των καταστημάτων κλειστά και με ένα μέλλον αβέβαιο ως προς την ύφεση, που προβλέπεται μεταξύ 10% και 15%, η οποία σημαίνει επιστροφή στον εφιάλτη του μνημονίου του 2012 και συνολικά στο ένα εκατομμ. άνεργους, εκεί που είχε αρχίσει από το τέλους 2018, να στρώνει η οικονομική πορεία της χώρας!   








Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος Στο Κόκκινο

«Θα είναι προς το συμφέρον των δημοσιογράφων να αποκαλυφθούν οι πρακτικές μιντιαρχών με προνομιακή και μη ισότιμη σχέση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα οικονομικά εργαλεία με τα οποία η τελευταία προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ. Η κρατική χρηματοδότηση να είναι ισότιμη, δίκαιη, για όλους, πρώτα θα αποκαλυφθεί ποιοι πήραν πόσα και με ποια κριτήρια και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε για το σποτ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.
Για τις «προτάσεις» να αποσυρθεί το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που καυτηρίασε την συμπεριφορά των ΜΜΕ μετά την αδιαφανή χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο κ. Φάμελλος σχολίασε ότι «πρώτα πρέπει να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εάν θα δώσει στη δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τα ονόματα και τα ποσά που δόθηκαν.

Να βγει η λίστα, να αποκαλυφθεί πού δόθηκαν οι χρηματοδοτήσεις, σε ποιους και με ποια κριτήρια (γιατί μιλάμε για δημόσιο χρήμα και αυτό είναι το επίδικο της υπόθεσης) και μετά να συζητήσουμε για την μορφή, το "σενάριο", του σποτ».

Και σχολίασε:

«Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τη συζήτηση, αλλά και κάποιους τους ενδιαφέρει η συζήτηση, για την μορφή της επικοινωνίας, το είδος της σάτιρας, που αναδεικνύει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμείς λέμε ξεκάθαρα, προφανώς το σποτ δεν τσουβαλιάζει όλους τους δημοσιογράφους, δεν αναφέρεται σε όλους τους δημοσιογράφους. Στην κυβέρνηση αναφέρεται, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά αναδεικνύει το ζήτημα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: