ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Μας κλέψανε το βόδι ζητούν και διαγραφή του Ν. Παππά!



«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» σχολίαζαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, την θρασύτατη απαίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα να διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά από τις τάξεις του κόμματος! 


«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε την ύπαρξη του παρακράτους; Αν ναι, τι έκανε για αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;»

«Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πάντως οι ίδιοι κύκλοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι πρόκειταιμ περί αντιπερισπασμού της κυβλέρνησης για να βγει από τον ασφυκτικό κύκλο των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί.  

Με πρώτο την υπόθεση με τις αδιαφανείς συναλλαγές ύψους 2,6 εκατ. από την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Και κάνουν χρήση της πάσας που του έδωσε ο Σάμπυ Μιωνής που έτσι θέλει να σώσει τον εαυτό του και τον πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ, τον Παπασταύρου και την Ράικου, μετά το έγγραφο που έφθασε στην Προανακριτική και ενοχοποιεί και τους ενοχοποιεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* Κίνηση Μιωνή για διάσωση Σαμαρά και Ράικου
* Έγγραφο στην Προανακριτική «δείχνει» μίζα 2,6 σε Παπασταύρου - Αναφορά σε Σαμαρά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: