ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ευ. Αντώναρος: Ο Πέτσας γελοιοποιεί τον θεσμό!


Κάποιος θ πρέπει ν του πει του σημερινού εκπροσώπου ότι γελοιοποιεί περισσότερο απο όσο έχει κάνει ήδη το θέσμο του κυβ.εκπροσώπου όταν λέει ότι υπουργός εκφράζει δημόσια προσωπική άποψη.ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Και μάλιστα την ΤV(1)

Αλλά δεν φταίει ο μουσαφίρης υπουργός αλλά αυτοι που τον βάλανε απο το παράθυρο στο ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνστ. Καραμανλής, που κάνανε συμφωνία μαζί του για να βγουν αρχηγοί, που τον χρίσανε αντιπρόεδρο και μετά τον κάνανε και πρωτοκλασάτο υπουργό. Ας τον χαίρονται.(2)
_________
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Στ. Πέτσας καλύπτοντας την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη, δήλωσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν μίλησε ως υπουργός της κυβέρνησης αλλά ως απλός πολίτης που εξέφρασε μια προσωπική αγανάκτηση για το γεγονός ότι η υπόθεση του δεν έχει διαλευκανθεί εδώ και χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: