ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Είχαν συμφωνήσει σε κατάργηση του ΠΕΑΚ Πάτρας



Αποκάλυψη του ΓΓΑ Τζούλιου Συναδινού στην εκδήλωση της ΝΕ Αθλητισμού Αχαΐας στο Παναχαϊκό Πάτρας

Στην αποκάλυψη, ότι το ΠΕΑΚ Πάτρας στην μνημονιακή περίοδο της ΝΔ, προοριζόταν   να καταργηθεί, προχώρησε ο τέως ΓΓ Αθλητισμού Τζούλιος Συναδινός, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΕ Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας για   συζήτηση ανάλυση ανάλυση του προγράμματος ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ στον Αθλητισμό με θέμα: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ στον Αθλητισμό στη μετά Covid, εποχή».
Παρουσία του Ηλία Γρηγόρη, υπεύθυνου Αθλητικής Επιτροπής της Ν.Ε. Ανασυγκρότησης Αχαΐας, ο οποίος κάλεσε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν μέλη του, για να μπορεί το κόμμα να παρεμβαίνει οργανωμένα στα ζητήματα που αφορούν τον Αθλητισμό, στην περιοχή, ο τ. ΓΓΑ κρατώντας έναν φάκελο αντίγραφο αυτού που εγκατέλειψε η απελθούσα ηγεσία της ΓΓΑ επί Σαμαρά, είπε τα παρακάτω:
Στην συζήτησή μας για την λειτουργία των ΕΑΚ της χώρας, πρέπει να σας αποκαλύψω ότι για την εφαρμογή του Μνημονίου στον Αθλητισμό, τα έτη 2011 καΙ 2012, στην περίπτωση του ΠΑΕΚ Πάτρας, υπήρχε παρά μία μόνον λέξη στο μνημονιακό πρόγραμμα: Κατάργηση.
Για το προσωπικό δεν περιλαμβανόταν άλλη πρόταση, δεδομένου ότι σταδιακά είχαν καταργηθεί οι θέσεις (σ.σ.: ήταν 23 εργαζόμενοι αρχικά στο οργανόγραμμα του αθλητικού κέντρου) και όλο το ΠΕΑΚ λειτουργούσε με 3 που είχαν απομείνει, εκ των οποίων οι ένας αποσπασμένος.
Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στις πρ. διοικήσεις ΠΕΑΚ, των παρόντων στην εκδήλωση Κ. Κόντη και Ν. Κανελλάκη, που σε συνεργασία με την διοίκηση του ΟΑΕΔ κατόρθωσαν να  στελεχώσουν το αθλητικό κέντρο με προσωπικό μακροχρόνιων ανέργων άνω των 50 ετών για ένα χρόνο, συν έναν ακόμη που ανανέωσαν την σύμβασή τους.
Ενημέρωσε μάλιστα, ότι αυτή η συμφωνία του ΠΕΑΚ Πάτρας, άνοιξε το δρόμο στην ΓΓΑ και τα άλλα  Αθλητικά Κέντρα και εξανέμισε την άρνηση γραφειοκρατών-υπαλλήλων, που έθεταν προσκόμματα στην πρόταση της ΓΓΑ για κάλυψη θέσεων με εργαζόμενους των 50πλας!
Για το ζήτημα αυτό ο τ. Ταμίας του ΠΕΑΚ κ. Πολυχρ. Θωίδης είπε ότι επειδή προσλάβαμε ανθρώπους αυτής της κατηγορίας μας κατηγόρησε η σημερινή διοίκηση Πανταζάτου, όπως και διότι φτιάξαμε τις πισίνες που απείχαν πολύ από το να θεωρούνται κατάλληλες για το άθλημα κολύμβησης των Παράκτιων, που το εισήγαγε η Επιτροπή τελευταία στιγμή.
Παράλληλα, ο Τζούλιος Συναδινός αναφέρθηκε σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της προηγούμενης διοίκησης του ΠΕΑΚ επί ΝΔ για οικονομικά σκάνδαλα και για το Κολυμβητήριο Αγυιάς. «Ακόμη δεν έχω μάθει τι έχει γίνει αυτή η αναφορά» κατέληξε.

Πριν την εκδήλωση ο τ. ΓΓΑ έκανε την παρακάτω δήλωση στο Istologio G. Mosxou:
«Στη σημερινή εκδήλωση θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του Αθλητισμό μετά την υγειονομική κρίση του κορονοϊού. Ο Αθλητισμός θέλει στήριξη σε υγιείς βάσεις για να προχωρήσει, ούτως ώστε τα αθλητικά σωματεία, οι εργαζόμενοι, οι προπονητές και οι αθλητές να μπορέσουν να ξαναβρούν τον ρυθμό τους στην αθλητική δραστηριότητα. Αυτό λοιπόν το πρόγραμμα παρουσιάζουμε σήμερα και είναι μέσα στα πλαίσια της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, «Μένουμε όρθιοι» και μεις λέμε «Μένουμε όρθιοι στον Αθλητισμό στην μετά τον κορονοϊό εποχή».
Στην εκδήλωση που έγινε στην ισόγεια αίθουσα του γνωστού κέντρου «Παναχαϊκόν» συμμετείχαν φίλοι και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, από όλα τα αθλήματα και ακολούθησε διαλογική συζήτηση για τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων, όπως και για την προσπάθεια χειραγώγησης των περίπου πέντε χιλιάδων σωματείων πανελληνίως εκ μέρους του κ. Αυγενάκη, ενόψει εκλογών των σωματείων.
Αιχμή του δόρατος του κυβερνητικού ΓΓΑ είναι η πρόσκληση των σωματείων να εγγραφούν στο μητρώο ώστε να αναγνωρισθούν και να μετέχουν στις επιδοτήσεις που τα καθιστούν ενέχυρο τις διοικήσεις τους.
Η θέση μας γι αυτό, είπε ο Τζ. Συναδινός, είναι ότι τα σωματεία πρέπει να μετέχουν στις εκλογές, ανεξάρτητα από το μητρώο.    








 







Δεν υπάρχουν σχόλια: